27 / 04 / 2024

TTA Gayrimenkul ihaleleri

TTA Gayrimenkul ihaleleri

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Amasya Ankara Aydın Balıkesir, Hatay, Isparta, İstanbul, Kırıkkale, Nevşehir ve Van'da bulunan 11 gayrimenkulü özelleştiriyor. ihalesi için son teklif verme tarihi 8 Ağustos 2016 olarak belirlendi.

tta Gayrimenkul 6 ildeki gayrimenkullerini özelleştiriyor!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Aydın, Bingöl, Hakkari, Nevşehir, Sivas ve Van'da bulunan gayrimenkullerini özelleştiriyor. İhale için son teklif verme tarihi 29 Haziran 2016 olarak belirlendi.

TTA Gayrimenkul'den 13 ilde satılık 23 gayrimenkul!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Adana, Afyon, Aydın, Çorum, Kırıkkale, Bolu, Denizli, Düzce, Hatay, Kastamonu, Nevşehir, Trabzon ve Niğde illerinde bulunan 23 gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ihalenin detayları:

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

İki şehirde 3 gayrimenkul satılıyor! 

Hatay ve Adana'da yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 20 Şubat ve 22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara ve bir şehirde daha 25 gayrimenkul satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 25 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Şubat ve 8 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul!

Manisa ve Niğde'de yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 30 Ocak ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul satacak!

Manisa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'daki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihaleleri 7 Aralık tarihinde yapılacak.

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

Gayrimenkullerin icradan satış ihaleleri sil baştan!

TBMM Genel Kurulunda, 5'inci Yargı Paketi'ni kapsayan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi kabul edildi. Teklifle gayrimenkul satış ihaleleri sil baştan düzenlendi.

ÖİB'den Muğla Datça'da imar planı değişikliğine onay!

TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı Muğla'nın Datça ilçesi İskele Mahallesi'ndeki parsele ilişkin hazırlanan Çevre Düzeni Planı, Nazım İmar Planı ve Uygulama İmar Planı değişiklikleri Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB), onaylandı.

TTA Gayrimenkul'ün Didim'deki gayrimenkulleri 6 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul'ün Aydın ili, Didim ilçesi, Didim Mahallesi, 190 ada, 57 parseldeki 469,99 metrekare, 190 ada, 58 parseldeki 339,84 metrekare yüzölçümlü taşınmazları özelleştirildi..

TTA Gayrimenkul'ün Diyarbakır'daki gayrimenkulü 19.7 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'ndeki gayrimenkul 19.7 milyon TL'ye Ramazan KULU'ya satıldı..

TTA Gayrimenkul ihaleleri Haberi

TTA Gayrimenkul ihaleleri

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Amasya Ankara Aydın Balıkesir, Hatay, Isparta, İstanbul, Kırıkkale, Nevşehir ve Van'da bulunan 11 gayrimenkulü özelleştiriyor. ihalesi için son teklif verme tarihi 8 Ağustos 2016 olarak belirlendi.


TAŞINMAZLAR “SATIŞ” YÖNTEMİ İLE ÖZELLEŞTİRİLECEKTİR


tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğünden:


tta Gayrimenkul A.Ş. (Kuruluş) tarafından 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde aşağıdaki tabloda yer alan taşınmazlar “Satış” yöntemi ile özelleştirilecektir.


1 - İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecektir.

2 - Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilirler.

3 - İhaleye katılabilmek için taşınmazlar için ayrı ayrı İhale Şartnamesi alınması ve tekliflerin Kuruluşun aşağıdaki adresine son teklif verme günü saat 17.00’ye kadar elden teslim edilmesi zorunludur.

4...