28 / 03 / 2024

Tual Adalar ulaşım

Tual Adalar ulaşım

Kartal Tual Adalar Yakacık satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Rönesans Gayrimenkul Sayfiye projesinin önünde bulunan proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor.

Tual Adalar Kartal satılık!

Dağ Mühendislik imzası ile yükselecek olan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Tual Adalar Kartal satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Tual Adalar Kartal satılık daire!

Toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanına yayılan proje 570 adet daireden oluşuyor. Tual Adalar Kartal satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Dağ Mühendislik Tual Adalar teslimleri!

Ön talep sürecinin devam ettiği Tual Adalar projesinde daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Dağ Mühendislik Tual Adalar teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Emlak Konut Tual Adalar satılık!

Emlak Konut Tual Adalar satılık daire teslimlerinin Aralık 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Toplamda 700 adet konutun yer aldığı proje 48 bin 157 metrekarelik alanda yükselecek.

Tual Adalar Yakacık iletişim!

Tual Adalar Yakacık iletişim için 444 9 324 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Bu ay satışa sunulması öngörülen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek.

Dağ Mühendislik Tual Adalar Projesi!

Dağ Mühendislik Tual Adalar Projesi 48 bin 157 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede toplam 700 adet dairenin yer alacak.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Tual Adalar'ın kısmi kesin kabulü ve kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tual Adalar Kısmi Kesin Kabul ve Tual Adalar Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Tual Adalar projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Tual Adalar projesinin değeri ne kadar?

Emlak konut GYO, "İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Tual Adalar" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Tual Adalar gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Tual Adalar projesinde konumlu 7 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. 

Tual Adalar 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "Tual Adalar" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Tual Adalar projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Adalar projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut Tual Adalar değerleme raporu!

İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Tual Adalar projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Tual Adalar 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tual Adalar projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tual Adalar ve Tual Bahçekent'te 185 milyon TL’lik satış!

Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerinde başlayan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamına yoğun ilgi gösterildi. İki projede 45 günde toplam 185 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Dağ Mühendislik Tual Adalar'da yüzde 5 peşinatla!

Dağ Mühendislik Tual Adalar'da yüzde 5 peşinatla ödeme yapılıyor. Fiyatların 385 bin TL'den başladığı projede 84 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 

Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri Almanya turunda!

Emlak Konut GYO güvencesi ile Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri Almanya'da görücüye çıkacak..

Tual Adalar Evleri Kartal fiyatları 2018!

Tual Adalar projesi Kartal'da Dağ Mühendislik tarafından altı blok olarak inşa ediliyor. Tual Adalar Evleri Kartal fiyatları 2018 375 bin TL'den başlıyor...

Tual Adalar ulaşım Haberi

Tual Adalar ulaşım

Kartal Tual Adalar Yakacık satılık daire fiyatları henüz netleşmedi. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Dağ Mühendislik imzasıyla inşa edilecek Tual Adalar Residence'de 700 adet konut bulunuyor. Proje 4, 5, 15, 27 ve 30 katlı 8 bloktan oluşuyor. 


104 bin 342 metrekare inşaat alanına sahip Tual Adalar Konutları İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesine bağlı Yakacık lokasyonunda yükselecek. 


Kartal Tual Adalar Yakacık satılık ev tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje Rönesans Gayrimenkul Sayfiye projesinin önünde hayata geçirilecek.



Tual Adalar Dağ Mühendislik satış ofisi

Tel: 444 9 324

Web: www.tualadalar.com

Özge...