29 / 03 / 2024

tual çarşı fiyatları

tual çarşı fiyatları

Bahçeşehir'de inşa edilen Tual Bahçekent'te yer alan Tual Çarşı'daki 175 adet dükkan açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. İhalesi 12 Kasım'da yapılacak.

Ünlü ekonomist açıkladı: Dolardaki bankalar arası artış, Kapalıçarşı fiyatları ile makası azalttı!

Ünlü ekonomist Barış Soydan dün doların bankalar arasında 10 kuruş artmasıyla Kapalıçarşı ile arasındaki makasın daraldığını açıkladı. Peki dolar bugün bankalarda ve Kapalıçarşı'da ne kadar oldu?

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları, 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü de takip ediliyor.  Altının ons fiyatı 1.911 dolardan işlem görüyor. Öte yandan, Kapalıçarşı fiyatları, altın piyasasında gram altın 1.661 lira’de seyrederken, cumhuriyet altını ise 11.214 lira oldu.

Altın fiyatları kaç TL oldu? Son dakika altın fiyatları!

Altının ons fiyatı, 3 Ağustos 2023 Perşembe günü 1.932 dolardan işlem görürken kapalı çarşı fiyatları, altın piyasasında en düşük “gram” 1.676 TL, en yüksek “cumhuriyet altını” 11.285 TL.

Benzine ve motorin fiyatlarında beklenmedik gelişme! İşte 15 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar? Motorin kaç TL? Akaryakıt fiyatlarına zam mı yoksa indirim mi gelecek? İşte 15 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorinde dev indirim! İşte 8 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu, motorine zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 8 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 1 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam geldi mi, motorin ne kadar oldu? İşte 1 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 22 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu? Motorine ne kadar zam geldi? Akaryakıttaki son durum ne? İşte 22 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 15 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı yoksa indirim mi gelecek? Akaryakıtta son durum ne? İşte 15 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Arçelik K 3400 Telve Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi Misafirlerinize yada ailenize unutamayacağı anlar mı yaşatmak istiyorsunuz? Arçelik ihtiyaçalrınıza cevap veriyor.  Peki Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 8 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son hareketlenmeler araç sahipleri tarafından araştırılıyor. İşte 8 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine zam geldi mi? İşte 1 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları

Benzine indirim geldi mi, benzin ve motorin ne kadar oldu? İşte 1 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Evinizde mevsimlerin olumsuzluklarını hissettirmeyen Arçelik klimaların fiyatları araştırılıyor.  Arçelik Ekolojik klima fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın. Peki Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

tual çarşı fiyatları Haberi

tual çarşı fiyatları

Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi Bahçeşehir'de yer alıyor. Projede yer alan Tual Çarşı'daki 175 adet dükkan 12 Kasım'da açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. 


Tual Bahçekent'teki dükkanların fiyatları 130 bin TL'den başlıyor. Projede 'ister yüzde 5 peşinat'la, 'ister 1 yıl ödemesiz dönem' şeklinde ödeme yapılabiliyor.


Firma Tual Çarşı'nın ihalesini 2017 yılında yapacaktı ancak gelen yoğun talep ve ilgi nedeniyle bu yıl bitmeden yapma kararı aldı. 


Tual Bahçekent projesinde teslimler 2018 yılının sonunda tamamlanacak. 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı projenin 1. etabındaki 4+1 daire satışları tamamlandı.


Tual Bahçekent'teki 1+1 daireler 239 bin TL ile 300 bin TL, 2+1 daireler 392 bin TL ile 452 bin TL ve 3+1 daireler ise 460 bin TL ile 555 bin...