29 / 03 / 2024

Tuba Büyüküstün dükkan

Tuba Büyüküstün dükkan

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmaya karar veren Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Paris'te dükkan arıyor.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

1945 yılında beş bin metreden büyük arsaların kamulaştırılması gündeme gelmiş!

1945 yılında 5 bin metreden büyük arsaların kamulaştırılarak vatandaşın arsaları ellerinden alınarak, şehirden kendilerine bir ev verileceği gündeme gelmiş 

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Şeker ve yağda büyük indirim! Fiyatlar düştü! Yetişen alır

Bu markette, ayçiçek yağı ve toz şeker için büyük bir indirim fırsatı sunuluyor. Bu avantajlı indirimden yararlanmak isteyenler için detaylar burada! Acele edin ve indirimlerin tadını çıkarın. İşte tüm indirim ayrıntıları...

Miras davalarında buna dikkat! Büyük önem taşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Yasemin Zaimoğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul değerleme raporlarının mirasçıların mirası kendi aralarında adil bir paylaşım yapabilmesi ve ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların önüne geçilebilmesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

TOKİ Kırklareli projesi için büyük gün geldi! Sadece tek bir ilçeye 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli projesi için büyük gün geldi. İşte TOKİ Kırklareli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün! Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün geldi. Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi! O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi... O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

Samsung büyük kampanyasını duyurdu! Buzdolabı alana migrodalga veya 3 bin TL değerinde Para Yüklü Kart hediye!

Dünyanın en büyük elektronik alet üreticilerinden Samsung, evini yenilemek isteyenlere veya yeni evlenecek çiftlere özel çok ses getirecek bir kampanya başlattı. Samsung, buzdolabı alana migrodalga ve 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Tuba Büyüküstün dükkan Haberi

Tuba Büyüküstün dükkan

Aşklarını ticarete döküp Levent'te Chicki Boom isimli bir mekan açan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen, yeni yatırımlara imza atıyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; büyük emeklerle açıp popüler oluşturdukları mekanın başarısından hayli memnun olduklarını söyleyen ünlü çift, gözlerini Paris'e çevirdi.

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmayı planlayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen, güzel oyuncunun evlerinin de bulunduğu Paris'te dükkan arıyor. Çiftin Avrupa'da mekan açmayı planladığı ikinci şehir ise Londra oldu.