18 / 04 / 2024

tubitak

tubitak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Eylül ayında sahil şeridinde kaçak yapılara yönelik yıkımların başlayacağını belirterek "Yasaya aykırı olanlara yasa ne diyorsa onu uygulayacağız" dedi...

TUBİTAK için toplantısı odası inşa ediliyor!

Ankara Mamak'ta bulunan binası için toplantı odası yapılmasına karar verilmişti. Toplantı odasının tadilatının Temmuz ayında tamamlanması bekleniyor. 

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Çimentosuz beton üretimini TUBİTAK destekledi!

Mustafa Kemal Üniversitesi ’ nde demir çelik fabrikalarının atık maddesi cüruf kullanılarak çimentosuz beton üretildi. Test çalışmalarının devam ettiği projeye TÜBİTAK destek verdi.

Tubitak tadilat ihalesi sonuçlandı!

Yaklaşık maliyeti 164.457,20 TRY olan ihaleye giren dört firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. En yüksek teklifin 175.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 143.700,00 TRY verildi.

TUBİTAK Marmara Teknokent sonsuzluğu simgeleyen bir Ar-Ge merkezi inşa edecek!

KOCAELİ Sınırları içerisinde barındırdığı 62 firma ve 3 bin civarında Ar-Ge personeli ile öne çıkan, Türkiye'nin teknoloji serbest bölgesine sahip tek teknokenti TÜBİTAK Marmara Teknokent hedef büyüttü.

Vergi haftası etkinlikleri kapsamında TUBİTAK projesi sunuldu!

25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında “ Çeşitli Ülke Uygulamalarından Hareketle Türkiye’ de de Mükellef Haklarının Geliştirilmesi ” başlıklı TÜBİTAK projesi 5 mart 2014 günü Bursa'da sunuldu.

tubitak Haberi

tubitak


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, sahillerdeki kaçak yapılara gönderilen 'Boşaltın' yazısının ardından bazı kaçak yapıların kendi kendini yıkmaya başladığını söyleyerek, 'Yasaya uygun sahillerde kıyı kenar çizgisi şartlarına uygun olarak yapılmaya devam edecek. Kat sınırlaması var. Kıyıdan çekme sınırlaması var. Yasal yapanların yanındayız. Hatta teşvik veriyoruz. Yasaya aykırı olanlara yasa ne diyorsa onu uygulayacağız' dedi.


YASA MESAJI VERİYOR


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Eylül sonunda yıkılacak olan sahillerdeki kanuna aykırı yapılarla ilgili, ' Yasaların verdiği bu mesajı bizim okumamız lazım' dedi. Pakistan'ın çok büyük bir atılım yaptığına da değinen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ' Pakistan hükümetiyle enerji, güvenlik, şehirleşme, çevre, TOKİ, coğrafi bilgi sistemine kadar birçok konuda 13 anlaşma yaptıık.. TİKA, TÜBİTAK tarafından anlaşmalar yaptık. Ankara'daki TOKİ evleri...