16 / 04 / 2024

Tufan Nişancı

Tufan Nişancı

Jura Jeoteknik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tufan Nişancı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Zeytinburnu, Yeşiltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Taf Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Taf Enerji Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Davut Nişancı ve Hatice Nişancı ortaklığında kuruldu.

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Nişancı tarafından kuruldu.

Fatih'te yangında 4 katlı metruk bina yıkıldı!

Fatih Nişancı Mahallesi Türkeli Caddesi'nde yer alan 4 katlı binada yangın çıktı, ahşapların yanması sonucunda bina tamamen yıkıldı...

Miras beklerken, üvey kardeşlerinin borcu çıktı!

İzmirli emlak zengini iş insanı Turgay Nişancı'ya karşı açtığı ve yaklaşık 40 yıl süren babalık davasını kazanan Recep Nişancı, babasının kendisine miras bırakmadığını öğrenince bir kez daha mahkemeye başvurdu. 

Nişancı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nişancı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Mahmut Dündar tarafından kuruldu. 

Emlak kralı Turgay Nişancı'nın vasiyeti şok etti!

İzmir Seferihisar'da emlak zengini olan, Turgay Nişancı'nın 83 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından açılan vasiyetnamesi Nişancı ailesini şoke etti.

İzmir Seferihisar'ın 20 yıllık yol sorunu çözüldü!

Özel mülkiyet arazisinde kamulaştırma yapmadan yol geçiren İzmir Seferihisar Belediyesi’nin neden olduğu sorunu AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı çözdü.

Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Sami Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 22 Haziran'da Eyüp, Nişancı Mahallesi'nde kuruldu.

Boccı And Partners Internatıonal Mimarlık Restorasyon ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Boccı And Partners Internatıonal Mimarlık Restorasyon ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Burak Nişancı ve Giuseppe Bocci ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Öz Tüfekçi İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tüfekçi İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abit Tüfekçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Eyüp, Nişancı Mahallesi, Defterdar Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Seferihisar'da 6 arazi satışa çıkarıldı!

İl Özel İdaresi’nin mallarının Hazine’ye devredilmesine karşı çıkarak “İzmir’in mallarını ham yaptırmam” diyen Kocaoğlu, Seferihisar’daki satışlara sessiz kaldı. AK Partili Hamit Nişancı, “Seferihisar’ın tamamı ham yapıldı” dedi.

Hamit Nişancı mülk satışlarına neden tepki gösterdi?

Seferihisar Belediye Başkanı Soyer'in bedeli 300 milyon lirayı bulduğu ileri sürülen mülklerin satışı için belediye meclisini olağanüstü toplayıp yetki almasına eski başkan Nişancı sert çıktı.

Tunç Soyer Seferihisar'daki değerli yerlerin satış yetkisini aldı!

Seferihisar Belediye Başkanı Soyer, rayiç bedeli 300 milyonu bulan yeni yerlerin satışı için yetki aldı. AK Parti ilçe Başkanı Nişancı, "Yargıya gideceğiz" dedi

Tufan Nişancı Haberi

Tufan Nişancı
Jura Jeoteknik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tufan Nişancı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.


Jura Jeoteknik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. -...