26 / 04 / 2024

tüik 2015 temmuz konut istatistikleri

tüik 2015 temmuz konut istatistikleri

TÜİK, Temmuz 2015 'Konut Satış İstatistikleri'ni açıkladı. Buna göre; Türkiye genelinde konut satışları 2015 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,5 oranında artarak 96 bin 589 oldu.

TÜİK açıkladı, Turizm geliri 20 milyar doları aştı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in yaptığı açıklama doğrultusunda yer alan rakamlara göre turizm geliri Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında 20 milyar doları aştı. İşte TÜİK'in açıkladığı rakamlar...

TÜİK resmen açıkladı: İşsizlik rakamları  temmuzda yüzde 0,2 puan azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayına ilişkin işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre işsizlik temmuzda bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 9,4'e geriledi.

İnşaat malzemesi sanayi endeksi Temmuz ayında 71,54 puan oldu!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Temmuz 2023 sonuçları açıklandı. Buna göre İnşaat malzemesi sanayi endeksi Temmuz ayında 71,54 puan oldu.

Türk-İş Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verilerini açıkladı! Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verileri açıklandı. Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı.

Euro 30 TL'yi de aştı! Bir rekor daha kırıldı: 18 Temmuz Salı Euro/TL alış satış fiyatı! 

Döviz kurları, yeni günü rekor seviyelerine yenileyerek açtı. Euro tarihinde ilk defa 30 lirayı aştı. İşte 18 Temmuz Salı Euro/TL alış satış fiyatı!

BİM'de 7 parça çerezlik seti 119 liraya, kavanoz kapağı 1 liraya, kavanoz 6 liraya düştü! BİM 14 Temmuz kataloğu

BİM'in 14 Temmuz tarihi itibarıyla satışa çıkaracağı indirimli aktüel ürünleri belli oldu. Katalogda, 7 parça çerezlik seti 119 liraya, kavanoz kapağı 1 liraya, kavanoz 6 liraya düştü. İşte detaylar...

Ünlü ekonomistten enflasyon tahmini: TÜİK yüzde 4.95’in üzerinde bir oran açıklamayacak!

Ekonomim yazarı Alaattin Aktaş 5 Temmuz’da açıklanacak enflasyon rakamı ile ilgili tahminde bulunarak TÜİK’in yüzde 4.95’in üzerinde bir oran açıklamayacağını belirtti.

Benzin fiyatları rekor seviyeye ulaştı! Vatandaşlar cebinden daha fazla ödeyecek! 2 Temmuz 2023 akaryakıt fiyatları...

Türkiye'de Temmuz 2023'te akaryakıt fiyatları tarihi seviyelerde yükseldi. Yüksek enflasyon ve enerji piyasasındaki dalgalanmalar nedeniyle, benzin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 2.11 TL zam yapılacak. İşte 2 Temmuz 2023 akaryakıt fiyatları...

Haziran ayı enflasyonunda son dakika şoku! TÜİK resmen açıkladı! Yeni enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), daha önce 3 Temmuz'da açıklanması planlanan Haziran ayı enflasyon rakamları için tarihin değiştiğini açıkladı. Peki Haziran 2023 enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?

TÜİK milyonlarca memur ve emekliye şok yaşattı! Öyle bir karar açıkladı ki...

Memur ve memur emeklisinin bütün dikkati temmuz zammına odaklanmış durumda. Senelik enflasyon hesabına göre yapılan zam düzenlemesinin hemen evvelinde Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mayıs ayı enflasyon hesabıyla alakalı oldukça tepki alan bir düzenlemeye gitti. Ayrıntılar haberimizde.

TÜİK enflasyonu yine sokağın gerisinde! Peki, memur ve emekliler temmuz ayında ne kadar zam alacak?

TÜİK mart ayı enflasyon verilerini açıkladı. Bu verilere bakılırsa enflasyon düşüş trendi içerisinde ancak sokaktaki enflasyon daha yüksek. Uzmanlar, TÜİK verilerinin memur ve emeklilere yapılacak temmuz zammı açısından da kritik öneme sahip olduğunu belirtiyor.

Tarım-GFE temmuz ayında artış gösterdi! TÜİK duyurdu

Tarımsal girdi fiyat endeksi, temmuz ayında senelik bazda % 133,41, aylık % 1,31 artış yaşadı. İşte detaylar…

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Temmuz 2021'de ne oldu?

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından her ay düzenli şekilde açıklanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Temmuz 2021 sonuçları yayınlandı.

tüik 2015 temmuz konut istatistikleri Haberi

tüik 2015 temmuz konut istatistikleri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2015 'Konut Satış İstatistikleri'ni açıkladı. Buna göre; Türkiye genelinde konut satışları 2015 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,5 oranında artarak 96 bin 589 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 17 bin 182 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 17,8) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul’u, 10 bin 722 konut satışı (yüzde 11,1) ile Ankara, 5 bin 769 konut satışı (yüzde 6) ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 14 konut ile Hakkari, 16 konut ile Ardahan ve 33 konut ile Şırnak oldu.

Türkiye genelinde ipotekli konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,5 oranında azalış göstererek 30 bin 754 oldu. Toplam konut satışları içinde ipotekli satışların payı...