19 / 04 / 2024

tüketici kanunu uğur dumankaya yorum

tüketici kanunu uğur dumankaya yorum

Yapı ruhsatı olmayan müteahhide ön ödemeli konut satış sözleşmesi yasağı geldi. Peki tüketiciyi güvence altına almayı amaçlayan yeni tüketici yasasını inşaat yatırımcıları nasıl değerlendiriyor. İşte cevabı…

Tüketici kredileri uçtu! Borçlar 1 trilyon 595 milyar TL'ye ulaştı!

BDDK tarafından açıklanan rakamlara göre 17 milyar 848 milyon Türk Lirası artış gösteren tüketici kredileri 1 trilyon 595 milyar 932 milyon TL'ye çıktı.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Ali Uğur Özderici'nin payları yüzde 12,99 sınırına ulaştı!

Özderici GYO sermayesindeki Ali Uğur Özderici'nin payları 2 Mart 2018 tarihi itibariyle yüzde 12,99 sınırına ulaştı.

Ali Uğur Özderici'nin payları 13,24 sınırına ulaştı!

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO sermayesindeki payları 1 Mart 2018 tarihi itibariyle yüzde 13,24 sınırına ulaştı.

Ali Uğur Özderici'nin payları yüzde 14,38 sınırına ulaştı!

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO'daki payları 23 Şubat 2018 tarihi itibariyle yüzde 14,38 sınırına ulaştı.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Uğur Kurul, Asmalı Mescit'te mekan açtı!

Oyuncu Uğur Kurul genç yaşına rağmen ticarete atıldı. Asmalı Mescit'te bir mekan açtı, arkadaşıyla işletmeciliğe başladı

Uğur Dumankaya: BREXIT kararı inşaatta fırsat oluşturabilir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, BREXİT sonrası para piyasalarında yaşanan dalgalanmanın inşaat sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi yenilendi!

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde şehit olan Nizipli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın babasına hediye etmek için satın aldığı evi restore edemeden şehit düşmüştü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, o evi restore ettirerek şehidin ailesine teslim edecek.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'in vizyon projelerini anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’in gelişimi ve kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri basına tanıttı. Uğur, Balıkesir'in projelerle Türkiye ve dünyada cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

tüketici kanunu uğur dumankaya yorum Haberi

tüketici kanunu uğur dumankaya yorum

Yapı ruhsatı olmayana ön ödemeli konut satış sözleşmesi yapma yasağı geldi. 28/11/2013 tarihli Resmi Gazete’de duyurusu yapılan ve 6 ay sonra yürürlüğe girecek olan yasa kapsamında firmalar yapı ruhsatı almadan tüketicilerle ön ödemeli konut satış sözleşmesi yapamayacaklar. Yine yeni tüketici yasasında tüketiciyi güvence altına alan birçok hüküm yer alıyor. Yeni tüketici yasasının vatandaşa katkısı nasıl olur, sektörde nasıl bir hareketlilik yaratır sorusunu inşaat yatırımcılarına sorduk. İşte patronların gözüyle yeni tüketici yasası…




Ege Yapı Group Yönetim kurulu Başkanı İnanç Kabadayı 

“Haksız rekabeti ortadan kaldıracak”

Biz Ege Yapı olarak şu ana kadar ruhsatını almadığımız bir projenin satışı yapmadık. Fakat yapanlar da var. Bu...