19 / 04 / 2024

Tülin Şahin kızının odası

Tülin Şahin kızının odası

Ünlü model Tülin Şahin, kızı Siena Leyla’nın odası ve kıyafetleri için 40 bin TL harcadı.

Bankalarda faiz yarışı kızıştı! Bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı!

Bankalarda faiz yarışı giderek kızışırken, bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı. Peki mevduat faizlerinde yeni ay itibarıyla son durum ne? İşte banka banka mevduat faizleri Mart 2024...

TÜİK açıkladı! Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 10 yılda arttı! 

Türkiye'de yalnız başına yaşayanların sayısının 2021 yılına göre artış gösterdiği açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamada tek kişilik hane halkı sayısı 2023'te yaklaşık 5,2 milyon olarak gerçekleşti. 

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

KKM hesaplarında rekabet kızıştı! Bankalar, hem faiz oranlarını hem de prim oranlarını artırdı!

Seçimler öncesinde kur korumalı mevduat hesabına olan ilgi sürerken, bankalar da daha fazla müşteriyi bu hesaplara yönlendirmek için kesenin ağzını açtı. KKM hesaplarında hem faiz oranları hem de müşterilere verilen prim oranları arttı.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Altın fiyatları bayramdan sonra yükselir mi, düşer mi? Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından anlık olarka takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken bayramdan sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu. Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

QNB Finansbank'tan flaş açıklama. Kesenin ağzını açtılar. Emekliler için rekor promosyon rakamı

Yazın emekli promosyonları konusunda kıyasıya bir rekabete giren bankalar, yarışa yeniden başladı. QNB Finansbank da emekli promosyonu konusunda kesenin ağzını açtı. İşte bankanın kampanyasıyla ilgili detaylar.

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın fiyatları yılın son günlerinde yükselmeye devam ederken, ''Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü!

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken dolar ise yatay seyrine devam ediyor. Altın ve dolar için yatırımcılar alım fırsatını kovalarken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü...

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Emekli promosyonunda yarış kızıştı! Bankalar musluklarını açtı, rakamlar 10 bin TL'ye dayandı! Ziraat, TEB, ING, Garanti

Emekli promosyonunda bankalar arası müşteri kapma yarışı gün geçtikçe kızışıyor. Öyle ki bankalar emekli promosyonun da kesenin ağzını açtıkça açtı. 5 bin TL ile başlayan emekli promosyonu 8 bin TL'ye ardından da 10 bin TL'ye dayandı. Peki en yüksek emekli promosyonunu ne kadar? İşte detaylar...

Tülin Şahin kızının odası Haberi

Tülin Şahin kızının odası

Ünlü model Tülin Şahin, kısa süre önce dünyaya getirdiği kızı Siena Leyla’ya oda kurdu. Şahin, odası ve kıyafetleri için 40 bin TL harcadı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Şahin, kızının odası için yaptırdığı dolaba da 10 bin TL ödedi.