25 / 04 / 2024

Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği

Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TASİAD) düzenlediği “Asansör işletme, bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği ve uygulamaları” konulu seminere katıldı.

Giriş katta oturanlar asansör giderlerini ödemek zorunda mı? 

Zemin katta oturan kişiler, asansör kullanmadıklarını belirtse de genel olarak asansör gideri ödemelerinden kaçınamıyorlar. Fakat bu durum binanın yönetim planlarına göre değişebiliyor. Peki zemin katta oturan kişiler asansör giderlerini ödemek zorunda mı? Asansör giderlerinden muaf tutulur mu?

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

Yatak odasından oturma odasına tüm ev mobilyaları A101’de! A101 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

A101 marketler zinciri her hafta dopdolu katalogla gıda ürünlerin mobilyaya evin her alanında hesaplı alışverişi tüketiciyle buluşturuyor. Öyle ki A101 marketler bu hafta yemek takımından koltuk takımına, bazadan gardıroba evinizin ihtiyacı tüm mobilya ürünleri A101’e geliyor. İşte A101 30 Ekim 2022

Tüm Celenes ürünlerine yüzde 50 indirim! İşte Watsons 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Watsons, indirimlerine devam ediyor. Şimdi tüm Celenes ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı var. İşte Watsons 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ebebek tüm Graco Baby ürünlerinde yüzde 25 net indirim! İşte 27 Eylül 2022 Graco fiyat listesi

Dünyanın en tanınmış ve güvenilir bebek aksesuar ve güvenik şirketlerinden biri olan Graco ürünleri ebebek.com’ta yüzde 25 indirimli. İşte tüm Graco ürünlerinin fiyat listesi

Watsons’ta tüm Maybelline ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kozmetiğin beğenilen mağazası Watsons sonbaharda da sevenlerini unutmadı. Watsons tüm Maybelline ürünlerinde tam yüzde 50 indirime gitti. Peki Watsons mağazalarında hangi sevilen Maybelline ürünleri yer alıyor? İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Watsons’ta dev kampanya! Tüm ürünlerde yüzde 50 indirim fırsatı! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kozmetiğin sevilen mağazası Watsons Eylül ayında da sevenlerini unutmadı. Watsons tüm Maybelline ürünlerinde tam yüzde 50 indirime gitti. Peki Watsons mağazalarında hangi Maybelline ürünleri bulunuyor? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

D&R’da tüm elektronik ürünlere özel indirim başladı! D&R 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kültür, sanat ve eğlence dünyasına ait pek çok içerik ve ürünleri bulabileceğiniz D&R’da okula dönüş kampanyasına ek tüm elektronik ürünlerde indirim başladı.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

İZODER'den deprem için su yalıtımı uyarısı! 1999 Marmara depremini hatırlattılar!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü İZODER, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 23. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, binaların depreme karşı güçlendirilmesinde sızdırmazlığın hayati önemine dikkat çekti.

Rossmann’da bahar temizliği! Tüm temizlik ürünlerinde %50 indirim ve 3 al 2 öde fırsatı!

Rossmann Marketleri ‘Bahar Temizliği’ kampanyasıyla tüm temizlik ürünlerinde avantajlı fiyatlar sunuyor. Rossmann 9-29 Mayıs tarihleri arasında aynı markalı temizlik ürünleri alımında 2.si %50 indirimli. Ayrıca çöp ve buzdolabı poşetlerinde, temizlik malzemelerinde 3 AL 2 ÖDE kampanyası var. 

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği Haberi

Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TASİAD) düzenlediği  “Asansör işletme, bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği ve uygulamaları” konulu seminere katıldı. Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Asansör ve Teleferik Sanayi Şube Müdürü İlyas Menderes Büyüklü,  DKare Gözetim Test ve Belgelendirme Teknik Müdürü Mustafa Görmüş, Türk Standartları Enstitüsü Muayene Gözetim Başkanlığından Oktay Akman, Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezinden Berkay Eriş konuşmacı olarak yer aldı.

“144 bin metrekare olan park alanlarını, 300 bin metrekareye çıkardık”

 Seminerde konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’ın değiştiğini ve dönüştüğünü belirterek Kartal’da yaşayan vatandaşların nefes alabileceği alanların yaratılması gerektiğine işaret etti.  Göreve geldiği günden bu...