27 / 04 / 2024

tuna ev mobilya

tuna ev mobilya

Tuna Ev, Goldies koleksiyonuyla 1950 - 1980 arası dönemin ruhunu yaşam alanlarına yansıtıyor. Tuna Ev Tasarım ve Ürün Yöneticisi Ebru Neval Dikmen, Goldies stilinin son derece vurgulu ve iddialı bir etki bıraktığını belirtiyor.

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Tuna tarafından kuruldu.

İnanılmaz! Mobilya fiyatları neredeyse araba fiyatları ile yarışıyor!

Dünya genelinde yükselen enflasyon ve hammadde tedariğinde yaşanan sorunlar mobilya üretiminde de maliyetleri olumsuz etkiliyor. Özellikle lüks segmentte ve yurt dışı pazarlara yönelik çalışan mobilyacılar, fiyatların araba, hatta neredeyse ev fiyatları ile yarışır hale geldiğini belirtiyor.

Vivense’den ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim! Vivense 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken mobilya markası Vivense Eylül ayına özel indirim fırsatlarıyla karşımızda. Ev dekorasyon ürünlerine özel sepette yüzde 30’a varan indirim sizleri bekliyor.

Stanley termoslarda, küçük ev aletlerinde A101 hafta sonu indirimi! A101, 23 Eylül 2022 fiyat listesi!

Çok sevilen A101 market bu hafta sonu da bomba gibi. Birçok üründe geçerli olan indirimin yanı sıra, A101 bu kataloğunda beyaz eşya, mobilya ve ev tekstilinde de uygun fiyatlı ürünler mevcut. Stanley termoslar küçük ev aletleri ve birçok ürün bu katalogda yer alıyor. İşte A101 hafta sonu indirimi..

İnternetten konteyner ev almak isterken dolandırıldı! 

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir mobilya üreticisi, internet üzerinden konteyner ev almak isterken dolandırılarak 12 bin TL kaybetti. 

Üniversite öğrencilerinin ev sorunu çözülüyor!

Farklı şehirlerden üniversite okumak için geldikleri İstanbul’da başta ev, mobilya, arkadaş bulma gibi çeşitli sıkıntılar yaşayan öğrenciler, akranlarının yaşamını kolaylaştıracak ‘Student’s Home’ adlı web sitesi ve aplikasyonunu hayata geçirdi.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Özlem Karaca ev kadınıydı fabrika kurdu! 7 ülkeye mobilya ihraç ediyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi.

Mustafa Tuna: İmar Kanununu kolaylaştırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Burada yaşayan vatandaşlarımızın atalarından kalan arazilere ev yapılabilmesi için Belediye İmar yönetmeliğini kolaylaştırdık” dedi..

Ev eşyasında KDV indi, zam geldi!

Hükümet tarafından mobilya ve beyaz eşyadaki vergi indirimi ev eşyalarını zamlandırdı. Ev eşyasında fiyat 2 katına çıktı.

Loda Mobilya’dan ev dekorasyonunda renk devrimi!

Renklerin gücünü ve enerjisini modern ve çizgi üstü konseptlerle birleştiren Loda Mobilya'dan ev dekorasyonunda ‘renk’ devrimi...

tuna ev mobilya Haberi

tuna ev mobilya

Tuna Ev, 1950 - 1980 arası dönemin ruhunu yaşam alanlarına yansıtmak isteyenlere, Goldies koleksiyonuyla ışıltılı bir dünya sunuyor. Geçmişin esintilerini günümüze taşıyan mobilya, aksesuar, renk ve aydınlatma seçenekleriyle ilgili ipuçları veren Tuna Ev Tasarım ve Ürün Yöneticisi Ebru Neval Dikmen, Goldies stilinin son derece vurgulu ve iddialı bir etki bıraktığını söylüyor.


Geçmiş dönemlerin popüler mobilya ve dekorasyon eğilimlerini günümüze taşımak isteyenler, Tuna Ev’in Goldies koleksiyonundaki parçalar ile evlerinde nostaljik bir hava estiriyor. Koleksiyonda bulunan Nar Ürün Grubu, Cante Ürün Grubu, Helen Kanepe Grubu, VIP Kanepe Grubu, Forte Kanepe Grubu, Veda Yemek Grubu, Curve Yemek Grubu, Beta Yatak Grubu ve Perge Yatak Grubu, geçmişin kültleşmiş dekorasyon ve beğenilerini, günümüz dokunuşlarıyla güncel stille buluşturuyor. Özellikle 1950 - 1980 arası dönemdeki dizi, film...