20 / 04 / 2024

tuna gyo ıspartakule detaylar

tuna gyo ıspartakule detaylar

Bank Asya iştiraki olan Tuna GYO Ispartakule projesine seçimlerden sonra başlamayı planlıyor. Tuna GYO Ispartakule projesinde 780 rezidans daire ve 100'e yakın mağazanın yer alacağı ticaret merkezi inşa edecek...

Tuna GYO'dan Ispartakule'ye 800 rezidans ve ticaret merkezi!

1stanbul projesinin ortaklarından Tuna GYO, Ispartakule'de 1stanbul'un arkasında yer alan 35 dönümlük arazide 800 adet rezidans ve 100'e yakın ticari birimin yer alacağı ticaret merkezi inşa edecek...

Emlak Konut GYO'nun Ebruli Ispartakule'deki toplam geliri 345.6 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden Ebruli Ispartakule'nin yüklenicisi ile imzalanan Sözleşmeye Ek-6 No.lu Protokol ile 208 milyon 356 bin 23,83 lira olan asgari şirket payı toplam geliri 345 milyon 646 bin 316,18 liraya yükseltildi.

Emlak Konut GYO'nun Ebruli Ispartakule toplam geliri 208 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa toplam geliri belli oldu. Protokol ile 192 milyon 164 bin 800 TL olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 208 milyon 356 bin 83 TL'ye yükseldi.

Emlak Konut GYO'nun Ebruli Ispartakule'deki toplam geliri 192.2 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden Ebruli Ispartakule'nin yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 192 milyon 164 bin 800,30 TL'ye yükseldi...

Emlak Konut GYO'nun Ebruli Ispartakule'deki toplam geliri 150.8 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ebruli Ispartakule'nin yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-3 No.lu Protokol ile 132 milyon TL olan asgari şirket payı toplam geliri 150 milyon 861 bin 635,76 TL'ye yükseldi. 

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin kira değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ebruli Ispartakule ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ispartakule 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ispartakule 1. Etap 2. Kısım projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Ebruli Ispartakule projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO’nun Ispartakule Evleri ihalesini Balpa İnşaat aldı!

Emlak Konut GYO'nun Bahçeşehir’de yaptıracağı Ispartakule Evleri 1.Etap 2.kısım Konut, Okul ile Adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesini 240 Milyon TL teklifiyle MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren Balpa İnşaat aldı.

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri ihalesi yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.etap 1.kısım konut, ticaret ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatları işi ihalesinin Ön Yeterlilik 1.oturumu bugün saat 11:00'de gerçekleştirildi.

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri hasılat şampiyonu oldu!

Emlak Konut GYO'nun Ispartakule bölgesinde satışa açtığı proje, Temmuz ayında hasılat şampiyonu oldu. Ispartakule 1 ve Ispartakule 2 olarak toplamda 826 birim satıldı.

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri 1. Kısım altyapı ihalesi ne zaman?

Emlak Konut GYO, ''İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 1. Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi" ihalesinin tarihini açıkladı.

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri altyapı ihalesi ne zaman?

Emlak Konut GYO, ''İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi" ihalesinin tarihini açıkladı.

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri!

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.Projede toplam 1.500 konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Ispartakule Evleri'nin Haziran 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

tuna gyo ıspartakule detaylar Haberi

tuna gyo ıspartakule detaylar


Bank Asya iştiraki Tuna GYO, 1stanbul projesinin arkasında kalan 35 bin metrekarelik arsada tek başına proje inşa edecek. Tuna GYO Ispartakule projesinde konut ve ticaret merkezi yapılacak.



Tuna GYO Ispartakule projesi 4 blok olarak tasarlandı. Blok kat sayısının 20 olarak belirlendiği Tuna GYO Ispartakule projesinde 780 adet konut ve 80 ile 100 arasında ticari ünite olacak.



Tuna GYO Ispartakule projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. Tuna GYO Ispartakule projesine seçimlerden sonra başlanılması planlanıyor. Tuna GYO Ispartakule projesinde konut satış alanı 63 bin metrekare, ticaret alanı 15 bin metrekare olarak belirlendi.



Tuna GYO Ispartakule projesinde blok girişlerinde lobi ve bekleme alanı, kapalı otopark, alışveriş alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor.