28 / 03 / 2024

tunceli arıtma tesisi açılışı

tunceli arıtma tesisi açılışı

Tunceli'de yapımı tamamlanan Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, törenle hizmete girdi. Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin projeye desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül' e teşekkür etti...

Elazığ'a arıtma tesisi yapılacak!

Elazığ'ın Kovancılar ile Palu ilçelerinin yararlanacağı arıtma tesisi hibe yoluyla Sevdili Köyü yanına yapılacağı belirlendi. Yapılması kararlaştırılan arıtma tesisi hibe yoluyla yapılacak.

Sivas Çayboyu Su Arıtma Tesisi açıldı!

Sivas'ta bulunun tüm evlerden tatlı su akmaya başladı. Yeni Nesil Teknoloji ile İçme Suyu Arıtma ve Terfi İstasyonu'nun hizmete açılışı ise bugün görkemli bir törenle Çayboyu Mahallesi Su Arıtma Tesisi'nde gerçekleştirildi.

Balıkesir OSB'de ikinci arıtma tesisi faaliyete alındı!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Gökmen Zeytun, Balıkesir OSB'de ikinci arıtma tesisi faaliyete alındığını dile getirdi...

Balıkesir OSB'de ikinci arıtma tesisi faaliyete alındı!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bu yıl ikinci arıtma tesisi faaliyete alındı. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Gökmen Zeytun dünya gazetesine Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi hakkında açıklama yaptı

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Gürsu'daki Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin kapasitesini artıracak merkezin inşaatını inceledi.

Ortak Atıksu Arıtma Tesisi için 895 Bin TL ödenek müjdesi!

T. Ziyaeddin Akbulut "Veliköy, Kapaklı, Velimeşe ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgelerinin kredilendirilen Ortak Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı için 2014 yılında gönderilen ödeneğe ek olarak 895 Bin TL daha ödenek aktarıldı" dedi

Denizli Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Osman Zolan, "Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi

Vali Karaloğlu Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatını inceledi!

S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi'nin yönetim kurulu toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri, arıtma tesisi ile ilgili gündemdeki konuları değerlendirildi.

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

tunceli arıtma tesisi açılışı Haberi

tunceli arıtma tesisi açılışı


Tunceli Vali Yardımcısı Kenan Eskin, Atatürk Mahallesi'nde 22 dönüm alan üzerine inşa edilen tesisin açılışında yaptığı konuşmada, "Bugün burada Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Tunceli Belediyesi ile İller Bankasının iş birliğinde yapılan tesisin açılışında bulunuyoruz. Tunceli, doğa, çevre ve ekolojik denge olarak bölgenin göz bebeği konumunda. Bu nedenle kamu kurum ve kuruluşları olarak elbette büyük bir sorumluluk duygusuyla hareket etmemiz gerekiyor" diye konuştu.


Tunceli'nin son birkaç yıldır değişen ve gelişen yüzüyle yeni bir çehreye kavuştuğunu dile getiren Eskin, kentin gelişme potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi. 


Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin ise 68 yıllık belediyecilik tarihinde en büyük yatırımları tamamlayarak halkın hizmetine sunmaktan gurur duyduklarını belirtti.


Son birkaç yılda onlarca hizmet aracı satın aldıklarını, gençler ve kadınlar için eğitim ve destek merkezleri kurduklarını, her mahallede bir...