29 / 03 / 2024

tuncelide doğalgaz varmı

tuncelide doğalgaz varmı

Tunceli Valisi Güner‘i makamında ziyaret eden BOTAŞ Proje Koordinatörü Murat Akyüncü ve yüklenici firma temsilcileri, doğalgaz iletim hattı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi...

Veysel Eroğlu: HES'ler olmasaydı dışarıdan 15 milyar dolarlık doğalgaz alacaktık!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu "Bu HES'ler olmasaydı dışarıdan 15 milyar dolarlık doğalgaz alacaktık. Bu 15 milyar dolar, ülkenin cebinde kaldığı için bu tüneller, yollar, havaalanları, okullar yapılıyor, üniversiteler kuruluyor"

2013 yılında doğalgaz talebi yüzde 1,2 arttı!

Uluslararası Enerji Ajansı Raporuna göre dünya genelinde 2013 yılında doğalgaz talebi, önceki yıla göre sadece yüzde 1,2 artarak, " 3,5 trilyon " metreküp oldu.

Kayseri'de 36 mahallede doğalgaz kullanımı zorunlu hale getirildi!

Mahalli Çevre Kurulu, çevre ve insan sağlığı açısından gerekli önlemlerin zamanında alınarak hava kirliliğinin en aza indirilmesi amacıyla 2014-15 kış sezonunda 36 mahallede doğalgaz kullanımını zorunlu hale getirdi.

Türkiye Doğalgaz Meclisi'nden kış uyarısı!

Türkiye Doğalgaz Meclisince hazırlanan raporda, 2018'e kadar kış dönemleri için soğuk günlerde doğalgaz arz talep dengesi problemi yaşanmaya devam edeceği belirtilerek, çeşitli konularda önlem alınması gerektiği belirtildi.

Düzce'de kazı yapan iş makinesi, doğalgaz hattını deldi!

Düzce Aziziye Mahallesi Çayır Sokağı'nda Nihat Yıldız'a ait arazide kazı yapan iş makinesi, yer altından geçen doğalgaz hattına zarar verdi. Delinen boru yarım saatlik çalışma ile onarıldı.

Şah Deniz Doğalgaz Üretim Sahası ve Tanap Projesi için imzalar atıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şah Deniz Doğalgaz Üretim Sahası ve Tanap Projesi imza töreninde, "Biz Türkmen gazının da Türkiye üzerinden batı piyasalarına erişmesini temenni ediyoruz" dedi...

İzmir Bornova'da doğalgaz borusu patladı!

İzmir Bornova'da İZSU adına görev yapan bir taşeron şirketin kanal çalışması sırasında, iş makinesi doğalgaz borusunu patlattı. Polis geniş güvenlik tedbiri alırken, İzmirgaz bölgedeki doğalgazı ve elektriği kestirdi.

Ankara'da doğalgaz borusu patladı!

Celal Bayar Bulvarı'ndaki inşaat çalışmasında yer altından geçen doğalgaz hattı zarar gördü. Olay nedeniyle bölgede güvenlik önlemleri alındı ve yol trafiğe kapatıldı. Başkent Doğalgaz ekipleri de bölgeye sevk edildi.

Ankara'da doğalgaz borusunda patlama meydana geldi!

başkent Ankara'da yer alan yeni gar binasının inşaat çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Celal Bayar Bulvarı'ndaki inşaat çalışmasında yer altından geçen doğalgaz hattı zarar gördü.

Honaz'da doğalgaz çalışmaları devam ediyor!

Denizli’de ilçe olarak ilk kez Honaz’da başlatılan doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Kervan Yolu üzerinde ve bağlı sokaklarda başlayan çalışmaların ardından Honaz ilçesine gelecek yıl doğalgaz verilmeye başlanacağı belirtildi...

Kağıthane Gültepe Dernek Sokak'da doğalgaz patlaması oldu!

Kağıthane Gültepe Mahallesi Dernek Sokak üzerinde bulunan bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. 1 kişi yaralanırken sokak üzerinde bulunan iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi...

Vergi mükellefiyeti olmayan vatandaşlar elektrik ve doğalgaz abonelik bilgileriyle tespit edilecek!

Maliye Bakanlığı, kayıtdışıyla mücadele amacıyla elektrik ve doğalgaz abonelik bilgilerini kullanmaya başladı. Bakan Şimşek, 30 bin 692 vatandaşa bilgilendirme mektubu gönderildiğini, bu mektuplar için 16 bin 73 TL ödeme yapıldığını belirtti.

Dorad Energy İsrail doğalgaz çevrim santrali için üretim lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

tuncelide doğalgaz varmı Haberi

tuncelide doğalgaz varmı


Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, Mart ayı içerisinde doğalgaz iletim hattının temelinin atılacağı müjdesini verdi.


Tunceli Valisi Güner‘i makamında ziyaret eden BOTAŞ Proje Koordinatörü Murat Akyüncü ve yüklenici firma temsilcileri, doğalgaz iletim hattı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Görüşme ardından Vali Güner konu ile ilgili yaptığı açıklamada, BOTAŞ İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Tunceli'yi kapsayacak olan Bingöl-Tunceli doğalgaz iletim hattına ait çalışmaların hızlandırıldığını ve bu yılın Mart ayı içerisinde toprağa ilk kazmanın vurulacağını ifade etti. Bir veya bir buçuk yıl arasında kente doğalgaz ve doğalgaz iletim hattının geleceğini kaydeden Vali Güner, söz konusu iletim hattı kamulaştırma, boru ve yapım işinin yapım tutarı tahmini 50 milyon lira civarında olduğunu ifade ederek, Tunceli’ye ve halka hayırlı olması temennisinde bulundu.



Tunceli Halkın...