24 / 04 / 2024

Tüpraş ne kadarlık yatırım yapacak

Tüpraş ne kadarlık yatırım yapacak

2.9 milyon tonluk ilave motorin üretim kapasitesi sağlamanın yanında mevcut tesislerin de daha yüksek verimlilikle çalışmasını sağlayarak şirketi adeta “Yeni Tüpraş” noktasına taşıyan yatırım, Ocak 2015 başında tam kapasiteyle devreye girecek.

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Tüpraş temmettü yattı mı, ne zaman hesaplara geçer? Tüpraş temettü dağıtım ve ödeme tarihi belli oldu

Tüpraş, yatırımcılarına bu yıl ikinci defa temettü ödemesi yapma kararı aldı. Şirket, hisse başına brüt 7,53 TL ve net 6,77 TL olarak kâr payı dağıtacak. TUPRS hisselerine sahip olan bireyler bu ödemeden faydalanacak. Peki Tüpraş ödemesini ne zaman yatıracak? Yatırımcıların merak ettiği detaylar...

Türkiye'de sanayinin devleri açıklandı! İlk sırada yine TÜPRAŞ var!

İstanbul Sanayi Odası'nın Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması'na göre, TÜPRAŞ yine Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu oldu. İşte Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması...

Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Okulların açılmasına sayılı günler kala en çok araştırılan konular arasında kırtasiye yardımı geliyor. Binlerce ihtiyaç sahibi aile '' Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden nasıl yapılır?'' sorularını araştırıyor. İşte 2023 kırtasiye yardımı ile ilgili detaylar...

Mutfak tüpüne çılgın zam! Büyük tüp fiyatları 500 TL'yi geçti! Aygaz, Mogaz, Milangaz 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz senenin zam rekortmenleri arasında yer alan mutfak tüpünün fiyatı 500 TL'yi aştı. Yeni zamlı mutfak tüpü fiyatlarını gören vatandaş kan ağlamaya başladı. Peki, mutfak tüpü ne kadar? Büyük tüp kaç TL? 20 Ağustos 2023 Aygaz, Mogaz, Milangaz fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Mutfak tüpüne dev zam geldi! Büyük tüp bir rekor daha kırdı! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 14 Haziran 2023 fiyat listesi!

Petrol fiyatlarının artması mutfak tüpüne de yanısıdı. Mutfak tüpüne bugün büyük zam geldi. Büyük tüpler bir rekor daha kırarken vatandaşlar fiyatlar karşısında isyan etti. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Mutfak tüpüne bu ay zam geldi mi? Büyük tüp fiyatları kaç TL? Aygaz, Milangaz, İpragaz 2 Nisan 2023 fiyat listesi!

Aygaz, İpragaz, Bizimgaz ve Milangaz tüp markalarının fiyatları yaşanan zamlardan sonra sürekli güncellenmeye başladı. Peki tüpler ne kadara satılıyor? Tüp fiyatlarına zam geldi mi? 

Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS bedelsiz ne zaman? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

"Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS yüzde 600 bedelsiz ne zaman?" sorularının yanıtları yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS yüzde 600 bedelsiz ne zaman? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

TÜPRAŞ temettü 2023 ödemeleri yattı mı? TÜPRAŞ temettü 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Hemen bakın!

TÜPRAŞ temettü 2023 ödemeleri yattı mı? TÜPRAŞ temettü 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Hemen bakın...

En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? Küpe almak isteyenlere sevindiren haber geldi! Sembolgold 24 Şubat fiyat listesi

Küpe almak isteyenleri sevindiren haber Sembolgold'tan geldi! Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 20 indirim devam ediyor. Peki En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi.

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, Mogaz, Milangaz 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz sene mutfak tüpüne inanılmaz zamlar yapılmıştı! 2023 yılının gelişi ile birlikte mutfak tüpüne 2023'ün ikinci zammı geldi! İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 14 Şubat 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

Tüpraş ne kadarlık yatırım yapacak Haberi

Tüpraş ne kadarlık yatırım yapacak


Tüpraş’ın 3 milyar dolar harcamayla hayata geçirdiği fuel-oil dönüşüm tesisi yatırımı tamamlandı. 2.9 milyon tonluk ilave motorin üretim kapasitesi sağlamanın yanında mevcut tesislerin de daha yüksek verimlilikle çalışmasını sağlayarak şirketi adeta “Yeni Tüpraş” noktasına taşıyan yatırım, Ocak 2015 başında tam kapasiteyle devreye girecek. 


Türkiye’nin tek rafineri şirketi konumundaki Tüpraş, yeni yıla daha yüksek üretim kapasitesi ve daha verimli tesislerle giriyor. İskele ve demiryolu bağlantıları dahil 3 milyar dolara mal olan Tüpraş Fuel-Oil Dönüşüm Projesi tamamlandı. 


Genel Müdür Yavuz Erkut, 36 ayda tamamlanan ve ortalama 8 bin kişinin çalıştığı Fuel Oil Dönüşüm Yatırımı’nda çalışan sayısının dönem dönem 10 bin kişiye ulaştığını aktardı. Erkut, resmi açılışını 15 Aralık’ta yapacaklarını, proje kapsamında bundan sonra da 500 kişinin istihdam edileceğini kaydetti. 


Tüpraş, yeni yatırımını bütün üniteleriyle...