19 / 04 / 2024

Turgay Uzun

Turgay Uzun

Temaks Gayrimenkul Anonim Şirketi, Tuncay Uzun, Mehmet Nuri Zararsız, Turgay Uzun, Mahmut Zararsız tarafından 10 milyon 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Temaks Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Temaks Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 6 milyon 816 bin 672 TL sermaye bedeli ile Tuncay Uzun, Mahmut Zararsız ve Turgay Uzun ortaklığında kuruldu.

Koç Holding yeni yatırım projelerine devam edecek!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Turgay Durak’a, uzun yıllardır sağladığı katkılar için teşekkür ederken, yeni CEO Levent Çakıroğlu’na ise ‘yeni yatırım projelerine devam’ mesajı verdi.

Kiracı tahliye davası uzun sürer mi?

Kiralayanın bazı haklı gerekçelerinin olması halinde kiracısına tahliye davası açabiliyor. Bu haklı gerekçeler Borçlar Kanunu'nda açıklanıyor. Peki, kiracı tahliye davası uzun sürer mi?

Çanakkale Boğaz Geçiş Köprüsü dünyanın en uzun asma köprüsü olacak!

Çanakkale Boğaz Geçişi Köprüsü için ihale süreci başlıyor. Köprü dünyanın en uzun asma köprüsü olacak. Gebze - Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi tüm hızıyla sürerken, uzun süredir sık sık gündeme gelen Çanakkale Boğazı Köprüsü Projesi için de tarih verildi.

Zeki Toçoğlu Uzun Çarşı Rekreasyon Projesi'ni değerlendirdi!

Başkan Toçoğlu, Uzun Çarşı Rekreasyon Projesi’nde gelinen noktayı açıkladı. Toçoğlu, “Çarşı’daki ruhsatsız yapılarla ilgili kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde tarihi adada restorasyon ihalesini gerçekleştireceğiz” dedi.

Konut kredisinde en uzun vade kaç aydır?

Konut kredisi almak isteyen kişi, kendisine en uygun olan herhangi bir bankadan kredi alabiliyor. Peki, konut kredisinde en uzun vade kaç aydır?

Türk Akımı projesinin inşaatı uzun sürecek!

Gazprom yetkilisi Sergey Kupriyanov, Türk Akımı projesinin Güney Akım'a göre biraz daha uzun süreceğini söyledi. Kommersant FM radyosuna konuk olan Kupriyanov, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi ile ilgili konuştu..

Dünyanın en uzun 4. köprüsü yıl sonuna yetişecek!

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında 1500 metrelik orta açıklığı ile dünyanın en uzun 4. köprüsünde kuleler bitti. İnşaatın da yıl sonunda tamamlanması bekleniyor...

Yamen Uzun kimdir?

Yamen Uzun Finans ve Yönetim Danışmanlığı şirketinin kurucu ve Yöneticisi olan Yamen Uzun aynı zamanda İnfitine Tasarım'ın kurucu ortağıdır. Peki, Yamen Uzun başka hangi işlere imza attı? İşte Yamen Uzun...

Confetti halılarıyla mekanların uzun ömürlü iş ortağı!

Confetti, kütüphane, okullar ve anaokulları gibi eğitim alanlarına da duvardan duvara halılarıyla mimari proje desteği vermeye başlıyor.Confetti halılarıyla mekanların uzun ömürlü iş ortağı oluyor.

Devre tatil ve uzun süreli tatil hizmeti sözleşmeleri yönetmeliği tam metni!

Devre tatil ve uzun süreli tatil hizmeti sözleşmeleri yönetmeliği, 14 Ocak 2015 tarihinde 29236 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, devre tatilde değişim ve yeniden satış sözleşmeleri esaslarını düzenliyor....

Turgay Genç kimdir?

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç kimdir? Turgay Genç, bugüne kadar hangi işlede görev aldı? Turgay Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgay Genç..

Mall of İstanbul'da Türkiye'nin en uzun kayak pisti bulunuyor!

İkitelli'deki Mall of İstanbul, "Kış Festivali" kapsamında Türkiye'nin en uzun kızak pistine ev sahipliği yapıyor. AVM'nin 300 metre uzunluğunda ve gerçek buzdan oluşturulan kızak pistinde 50 kişi kayak yapabilecek.

Turgay Uzun Haberi

Turgay Uzun

Temaks Gayrimenkul Anonim Şirketi, Tuncay Uzun, Mehmet Nuri Zararsız, Turgay Uzun, Mahmut Zararsız tarafından 10 milyon 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu. 


Temaks Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu;  Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri

Temaks Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Zeytinburnu, Prof. Muammer Aksoy Caddesi, No:1 Olivium Center 2. Ofis...