25 / 04 / 2024

TÜRGEV yurt açacak mı

TÜRGEV yurt açacak mı

TÜRGEV, kız öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Bursa ve Antalya'daki yurtların ardından, diğer şehirlerde ve yurtdışında da yurt açmayı hedefliyor.

Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak!

7 bin 600'den fazla mülkü bulunan portföyüyle 133 ülkede 30 markasıyla faaliyette bulunan Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak.

Türkiye Maarif Vakfı Afganistan'da yeni ilkokul açacak!

Çalışmalarını sürdüren Türkiye Maarif Vakfı (TMV) Afganistan'ın kuzeyindeki Mezar-ı Şerif kentinde ilkokul açacak.

Boyner bu yıl 12 mağaza açacak!

Boyner, 2020 yılında Türkiye'de 12 yeni mağaza açacak. Yılın ilk mağazasını ise İstiklal Caddesi'nde açtı...

Wyndham Hotels ve Resorts 16 yeni otel açacak!

Turizmdeki bu hareketlilik yatırımlara da yansıyor. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’ye 16 yeni otel açacak.

Döner zincirleri 2020'de 251 şube açacak!

Döner, Türkiye'deki yemek pazarının yaklaşık yüzde 60'ını oluşturuyor. 2008 yılı öncesi sadece yüzde 5'lerde olan fabrika döneri tüketim oranı hızla artarak bugün yüzde 40'lara ulaştı. Araştırmalara göre döner markaları 2020 yılı sonuna kadar 251 şube açacak...

Çift Geyik Karaca Balkanlar'da 10 yeni mağaza açacak!

Türkiye’nin köklü markaları arasında yer alan Çift Geyik Karaca, Balkanlar ve Kuzey pazarında 10 yeni mağaza açacak.

Mavi yurt dışında 20 yeni mağaza açacak!

All Blue'yu global marka stratejisi olarak belirleyen Mavi, yeni stratejisini İstanbul ile birlikte New York, Berlin ve Vancouver'da tanıttı. Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, "Yurtdışındaki büyümemiz de sürecek. 2020’de Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ağırlıklı hedeflerimiz var. Bu bölgede 20 mağaza açmak ist

Kiğılı yurt dışında beş mağaza açacak!

Erkek giyim markası Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı, 100 milyon Euro ciroya sahip şirketin yurt dışıyla hızlı büyüme planladığını belirtiyor. Şirket, bu yıl yurt dışında beş mağaza açacak. Kiğılı, hedeflerinin 2023'te yurtdışında en az 200 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor…

10 marka 150 franchise şube daha açacak!

2018'de Türkiye'de yıllık kişi başı kahve tüketimi ilk defa 1 kilonun üzerine çıktı. Franchise veren markalar sektörü hızla büyütüyor. Biz de franchise vererek büyüyen 10 markanın yatırım koşullarını araştırdık. Buna göre bu 10 marka 150 franchise şube daha açacak....

Titanic Otel Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak!

Gurbetçi işadamı Mehmet Aygün’ün kurduğu Titanic Otel Grubu, yeni otel yatırımlarına imza atacak. Şirket, Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak.

Bambi Yatak 2019’da 500 mağaza daha açacak!

Türkiye’de her geçen gün büyüyen ev ürünleri sektörünün yatak alanında önemli oyuncular arasında bulunan Bambi Yatak, yeni mağazalar açacak.

Anadolu OSB MYO eylülde kapılarını açacak

Anadolu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inşa edilen Türkiye'nin iş garantili ilk meslek yüksekokulu eylül ayı itibariyle kapılarını açacak.

Açalya Samyeli Danoğlu güzellik merkezi açacak!

2012 yılında Türkiye Güzeli seçilen model ve oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu güzellik merkezi açacak.

TÜRGEV yurt açacak mı Haberi

TÜRGEV yurt açacak mı

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), kız öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Bursa ve Antalya'da açılışı yapılan yeni yurtların ardından, üniversite bulunan diğer şehirlerde ve yurtdışında da yurt açmayı hedefliyor.


TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014-2015 itibarıyla yurtlarla ilgili kapasiteyi yüzde 100'ü geçecek şekilde arttırma sürecine girdiklerini söyledi. 


Bu hızlı büyüme sırasında yurtların açılış törenlerini gerçekleştiremediklerini belirten Akalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifiyle Ankara'daki Hümeyra Ökten Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun ve diğer illerde faaliyette olan yurtların da toplu açılışını yaptıklarını anımsattı.  


Akalın, TÜRGEV'in, temelde kadınların ve kızların eğitimi noktasında çalışmalar yürüttüğüne işaret ederek, üniversite eğitimini devam ettiren kız öğrencilerin güvenli şekilde barınabilmelerinin yanı sıra öğrencilerin akademik anlamda kendilerini de geliştirebilmesine uygun...