24 / 04 / 2024

Turgut Altınok kütüphane açıklaması

Turgut Altınok kütüphane açıklaması

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Altını olanlara kötü haber geldi

Altını olan vatandaşlara kötü bir haber geldi. Altın piyasasında her şey sil baştan. İşte detaylar...

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL'nin altına sarkabilir

Altından sonra yatırımcılar en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Altınla birlikte rekora yükselen gümüş için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları 21 TL'nin altına sarkabilir. Peki gümüş fiyatları ne zaman düşüşe geçecek?

Altın fiyatları 26 gün sonra böyle olacak: Durum oldukça kötü! Yeni tahmin yatırımcıları korkuttu! Şimdiden hazır olun

Altın fiyatlarını etkileyecek kritik açıklama dün geldi. Fed Başkanı Jerome Powell faizleri peş peşe artıracağına ilişkin açıklama yaptı. Gözler 26 gün sonra yapılacak faiz kararına çevrilirken altın için yeni tahmin geldi. Durum oldukça kötü!

Şecaettin Arda Altınok ABD’de hangi şirkette çalıştı? Türkiye’de ve ABD’de hangi görevlerde bulundu?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şecaettin Arda Altınok hangi üniversitede okudu? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı? İşte Şecaettin Arda Altınok ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Altın son 120 günün en kötü haftasına imza attı!

Altın, ABD'de güçlü ekonomik verilerin Fed'in faizleri yükseltme olasılığını artırmasıyla yaşadığı değer kaybı sonrasında 120 günün en kötü haftasına imza attı. 

Turgut Altınok kütüphane açıklaması Haberi

Turgut Altınok kütüphane açıklaması

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Şehrimize büyük, muhkem bir kütüphane açmayı düşünüyoruz. gerek ilçemizden gerekse Ankara'dan gelen çocuklarımızın ve gençlerimizin yararlanacağı bir kütüphane olacak. Rabbimin ilk emri, 'Oku, Allah'ın adıyla oku'dur. Dolayısıyla kalkınmanın yolu eğitimden geçiyor. Eğitimine önem vermeyen toplumların yücelmesi, yükselmesi mümkün değildir." diye konuştu.

Keçiören Belediyesi'nden yapılan açıklamada konuşmalarına yer verilen Altınok, ilk göreve geldikleri 1994'ten itibaren kütüphane konusunda çalışmalara başladıklarını ve 1995'tea Fatih Kütüphanesini hizmete soktuklarını belirterek şunları kaydetti:

"Çocuklarımıza imkan vermemiz lazım. Geleceğimiz, çocuklarımıza verdiğimiz imkânlarla şekillenecek. Geleceğimizi çocuklarımız yönetecek. Kütüphane hizmeti önemli bir hizmettir. 1995 yılında da Fatih Kütüphanemizi açmıştık. O zaman belediyelerde kütüphane falan yoktu. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel müdürümüze de teşekkür ediyoruz....