26 / 04 / 2024

Turgut Yazıcı kimdir

Turgut Yazıcı kimdir

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Turgut Yazıcı, "Satışlar durma noktasına geldi. Hatta satış değil, eskiden sattıklarının iadeleri ile mücadele eden bir markalı konut sektörü oluştu. Hal böyle olunca bildiğimiz üretim şeklini devam ettirmek mümkün değil" dedi... 

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

Nejat Yazıcı kimdir?

Nejat Yazıcı, Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Mühendislik Bölümü’nden mezun. Peki, Nejat Yazıcı kimdir? Nejat Yazıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nejat Yazıcı..

Cansel Yazıcı: Konut kredisi hacmi Haziran'da yüzde 20 büyüdü!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Mayıs ayı itibariyle geçen yılın aynı döneminde %17 büyüyen konut kredilerinin bu yıl %20 büyümeyi başardığını belirtiyor.

Yazıcık Konutları yıl sonunda tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi'nde yapımı devam eden Yazıcık Konutlarının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Şahinbey Yazıcık Konutları yıl sonunda tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden Yazıcık Konutları’nın yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Çin'de 3D yazıcıyla 200 metrekarelik ev inşa edildi!

Çin'in Şanghay kentinde 3D yazıcıyla 200 metrekarelik bir ev inşa edildi. Bir inşaat şirketinin yaptığı evin maliyetinin sadece 30 bin yuana (12 bin 580 TL) mal olduğu belirtildi.

Ömer Baki Yazıcı: Ankara'da alt gelir grubunda konut açığı oluşuyor!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, başkentte yeni yapılan konut projelerinin üst gelir grubuna hitap ettiğini belirtti.

Canon inşaat şirketleri için geniş formatlı yazıcılar tasarladı!

Baskı ve görüntüleme çözümlerinde dünya lideri Canon, yüksek hacimli, kesintisiz baskı ortamlarına üstün kaliteyi getirecek üç yeni imagePROGRAF yazıcısını tanıttı.

Ömer Baki Yazıcı: İnşaatta kriz isteyenler var!

ANKARA İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, "Bazı kesimler, seçim öncesi konut satışlarında durgunluk yaşanmasını, kriz söylemine çevirmek için, kamuoyu oluşturmaya çalışıyor" dedi.

Turgut Yazıcı kimdir Haberi

Turgut Yazıcı kimdir

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Türkiye'nin son 10 yıldır gayrimenkul sektörü ile büyüdüğünü, bu gelişimin faizlerin dünyada ve ülkede artmasının yanı sıra ekonomideki dalgalamalar nedeniyle de sekteye uğradığını söyledi. Turgut, "Satışlar durma noktasına geldi. Hatta satış değil, eskiden sattıklarının iadeleri ile mücadele eden bir markalı konut sektörü oluştu. Hal böyle olunca bildiğimiz üretim şeklini devam ettirmek mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Değer yaratan projeler geliştirilmeli

Yazıcı, zaman kaybetmeden sektöre farklı bakmak ve ezber bozan yaklaşımlar geliştirmek gerektiğini belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti; "Artık farklı geliştirmelerde neler yapabiliriz, bizde olmayan ama olması gerekenler nelerdir diye şapkamızı önümüzde koyup düşünmeliyiz. Bu açıdan bakıldığında önümüzde önemli fırsatlar olduğunu ve bunların üzerinde çalışılması gerektiğini fark edebiliyoruz. Örneğin yaşlanan dünya nüfusunu Avrupalı...