28 / 03 / 2024

Turgutlar Grup mobilya ürünleri

Turgutlar Grup mobilya ürünleri

Şirketin üretim ağını ve ürün çeşitliliğini sürekli artırdıklarını belirten Turgutlar Grup Dış Ticaret Müdürü Tank Zaher, kuruluşlarından bu yana piyasa talepleri doğrultusunda büyümeye devam ettiklerini bildirdi...

Eas Grup Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eas Grup Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Doğu Alyaz ve Hüsnü Semih Özaltındere ortaklığında kuruldu.

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Soykan Eyuboğlu tarafından kuruldu.

Gb Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gb Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Seda Bağış tarafından kuruldu.

Syk Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syk Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ersin Saykın ve Ramazan Saykın ortaklığında kuruldu.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Ask Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ask Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aşik tarafından kuruldu.

Hkn Grup Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Grup Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Bozaklı ve M Yassin Altarsha ortaklığında kuruldu.

Rekor Grup Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rekor Grup Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başarslan tarafından kuruldu.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Avrasya Grup Mimarlık İnşaat Mobilya Reklam Organizasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Grup Mimarlık İnşaat Mobilya Reklam Organizasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Solmaz tarafından kuruldu. 

Tüfekçioğlu Grup Ankara’da Verra Cadde projesine imza atıyor!

İnşaat, eğitim ve mobilya sektöründe yaklaşık 53 yıllık deneyime sahip Tüfekçioğlu Grup, Ankara Cebeci’de ‘Verra Cadde’ projesini hayata geçiriyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Demirci tarafında kuruldu. 

Turgutlar Grup mobilya ürünleri Haberi

Turgutlar Grup mobilya ürünleri

Türk mobilya üreticileri için en iyi ilk üç pazardan birinin Irak olduğunu ve Irak'a gerçekleşen metal ve ahşap mobilya ihracatının günden güne arttığına dikkat çeken Zaher, "Üreticiler olarak pazarın nabzım iyi ölçmeli ve ihtiyaca göre üretimimiz şekillendirmek durumundayız. Çünkü Irak bizim için önemlidir ve her geçen günde gelişen, büyüyen ve doğal olarak da ihtiyaçları da artan bir ülkedir. Mobilya anlamında hala daha ithalata bağlı olmaları ve Türk mallarına olan itibarlarını da göz önünde bulundurarak Irak pazarını değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum" görüşünü dile getirdi. 


"Irak'taki projeleri yakından takip ediyoruz" Iraklı ithalatçıların ağırlıklı olarak bilinçli ve sorgulayan biryapıyasahip olmalarının, kaliteli üretim yapan kendileri için bir avantaj teşkil ettiğini söyleyen Tarık Zaher, "Ülkenin ihtiyacım anlamak için sadece ithalatçı iş adamlarından gelecek talepleri de beklememek...