28 / 03 / 2024

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’nin Karayolları Genel Müdürlüğü’nde onay beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuçla dönmeyi beklediklerini söyledi.

Fikirtepe'ye 874 metre uzunluğunda kavşak viyadüğü yapılıyor!

İstanbul'da, 874 metre uzunluğundaki en büyük katlı kavşak viyadüğü Fikirtepe'de inşa ediliyor. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen dev kavşak tamamlandığında, bölge trafiğini büyük oranda rahatlatacak. 

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Antalya Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent ulaşımına büyük rahatlık getirecek olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti.

Kayseri Tuna ve 30 Ağustos katlı kavşaklarının temeli atılıyor!

Yatırımlarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fuzuli katlı kavşak projesinin ardından Tuna ve 30 Ağustos katlı kavşak projelerinin de temelini atacak.

Manisa Turgutlu'ya köprülü kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu'ya kazandıracağı köprülü kavşak projesine yapılan itirazlar reddedildi.

Kocaeli'ye üç katlı kavşak geliyor!

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Antalya Tonguç’ta kavşak inşaatları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Projesi kapsamında Tonguç Caddesi üzerinde başlattığı hemzemin geçiş ve katlı kavşak inşaatları geçtiğimiz gün tamamlandı.

Düden Katlı Kavşak Projesi hummalı çalışma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına büyük rahatlık getirecek Düden Katlı Kavşak Projesi hızla ilerliyor. Yeşilırmak Caddesi’ndeki tünel kazı çalışmalarında 23 metre derinliğe inildi.

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’nin Karayolları Genel Müdürlüğü’nde onay beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuçla dönmeyi beklediklerini söyledi.

Alanya'daki katlı kavşak projeleri 1 yılda tamamlanacak!

Alanya’nın çöpünden elektrik üreteceklerini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Geçtiğimiz hafta Alanya’da çöpten elektrik elde edebileceğimiz, çöp çevrim tesisi projemizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız onayladı” dedi. Türel katlı kavşak projelerinin de 1 yılda biteceğini söyledi

Şırnak Cizre'de Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması projesi yapıldı!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Şırnak'ın Cizre Belediyesince, "Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması" projesini hayata geçirdi.

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi Haberi

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’daki trafik sorununa çözüm oluşturacak Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi için geri sayıma başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İzmir-Ankara karayolu Turgutlu (Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi İşi) kent geçişinde bulunan sinyalize 2 adet kavşağın projesinin Karayolları Genel Müdürlüğünce onaylanmak için beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuç alınacağını aktardı. Çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağının altını çizen Başkan Cengiz Ergün, “İlçemizdeki trafik akışını rahatlatacak ve vatandaşlarımızın güven içerisinde ulaşımlarını sağlayacak kavşak projelerimizde geri sayım başladığının bilinmesini isterim. Trafik açısından güvensiz olan, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan bölgeler için planladığımız kavşakların Karayolları Genel Müdürlüğü’nden onaylarının alınması için adeta saat sayıyoruz. Şimdiden Turgutlu’muza hayırlı olsun” diye konuştu.  



Manisa Büyükşehir...