19 / 04 / 2024

Turhan Koçyiğit

Turhan Koçyiğit

Vekon Pregabrike Yapı Çözümleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Orhan Güner, Turhan Koçyiğit tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi'nde kuruldu

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Koçyiğit ve Furkan Karagülle ortaklığında kuruldu.

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Arcenin Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arcenin Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Koçyiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Algan ve Necati Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Turhan Koçyiğit Haberi

Turhan Koçyiğit


Vekon Pregabrike Yapı Çözümleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Orhan Güner, Turhan Koçyiğit tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


Vekon Pregabrike Yapı Çözümleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Çok amaçlı prestij yapıların imalatı satışı pazarlaması ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Vekon Pregabrike Yapı Çözümleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Pendik, Kaynarca Mahallesi, E-5 Yanyol Caddesi,...