24 / 04 / 2024

turizm imarlı ada varmı

turizm imarlı ada varmı

Bozcaada yakınlarında bulunan ve önceki yıllarda bir süre hayvancılık yapılan, ancak şu anda kullanılmayan adada bir fener ile kuzey ve güney yönlerinde toplam iki iskele bulunuyor...

Bakanlık, İstanbul ve Antalya’daki imarlı arazileri 565,5 milyon liraya satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 24 kentte 231 muhtelif araziyi satışa çıkardığını ilan etti. 2 turizm imarlı arazi için toplam 565 milyon 533 bin TL değer biçildi.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Belediyeden o ilde 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, akaryakıt ve servis istasyonu ile ticaret ve turizm alanı imarlı arsayı satış çıkardı.

Edremit Belediyesi imarlı 2 arsa satacak! 

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesinde yer alan iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar turizm tesis alanı imarlı.

Belediyeden konut, ticaret ve turizm imarlı arsa fırsatı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret, turizm ve konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

turizm imarlı ada varmı Haberi

turizm imarlı ada varmı


Bozcaada yakınlarında bulunan ve önceki yıllarda bir süre hayvancılık yapılan, ancak şu anda kullanılmayan adada bir fener ile kuzey ve güney yönlerinde toplam iki iskele bulunuyor.


Üzerinde halen yüzlerce tavşanın yaşadığı ada, çevresindeki küçük adacıkları ve koylarıyla da potansiyel bir turizm merkezi olarak gösteriliyor.


Adanın sahibi olan iş adamının gayrimenkul danışmanlığını yapan firmanın temsilcisi Hakan Güler, genellikle ada ve imar durumu hakkında telefon aldıklarını ve arayan taliplilerle ilgili herhangi bir fiyat sorunu yaşamadıklarını söyledi.


20 milyon doların ada için çok uygun bir fiyat olduğunu belirten Güler, "Şahıslardan çok büyük firmalar adayla ilgileniyor, özel tekne turlarıyla adada çok önemli turizm faaliyetleri yapılabilir. Ayrıca adada turizm imarı var" dedi.


Güler, bir iş adamına ait adanın, turizm yatırımcıları için büyük fırsat olduğunu dile getirdi.


Yeni...