19 / 04 / 2024

turizm yatırım teşviği

turizm yatırım teşviği

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, yılın ilk 9 ayında, "komple yeni otel yatırımı, modernizasyonu ve öğrenci yurdu" yatırımlarından meydana gelen 213 proje için yatırım teşvik belgesi düzenledi.

Turizm sektörüne 4 ayda 1,5 milyar lira yatırım teşviği verildi!

Turizm sektörüne yılın 4 ayında (Ocak-Nisan) 130 proje için yaklaşık 1,5 milyar lira yatırım teşviği verildi.

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Apvp Bordum İnşaat Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Apvp Bordum İnşaat Turizm Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Vasıly Ignatyev tarafından kuruldu.

İslam Memiş ''sizi zengin edecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti! Bakmayan çok pişman olacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ''sizi zengin edecek'' diyerek öyle bir yatırım aracını işaret etti ki yatırımcılar görür  görmez şaşkına döndü. İşte İslam Memiş'ten son dakika çarpıcı açıklama.

2022 yılında hangi sektörlere yatırım yapıldı? En fazla yatırım teşviğini hangi sektör aldı?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı geçen yıla ilişkin yatırım teşvik belgelerini açıkladı. Buna göre, geçen yıl desteklenen yatırımların tutarı yüzde 43 oranında artış gösterirken, 357 binden fazla kişiye ise iş imkanı sağlandı.

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Akkuş tarafından kuruldu.

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Şirketi Kuruldu!

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Kadıköy'de Eyüp Hikmet Serim ve Metin Çakır ortaklığında kuruldu!

La Reserve Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

La Reserve Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Aytek Şavkan tarafından kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Haldun Simavi, Esfender Korkmaz ve Çiğdem Simavi ortaklığında kuruldu.

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anzhelıka M. Salakhoca tarafından kuruldu.

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Anzhelika M. Salakhova tarafından kuruldu.

Alfa Global Turizm Yatırım İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Global Turizm Yatırım İthalat İhracat Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Keleş tarafından kuruldu.

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi açıldı!

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi  Fatih’te 80 milyon TL bedelle Ahmet Eraslan tarafından açıldı.

turizm yatırım teşviği Haberi

turizm yatırım teşviği

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, yılın ilk 9 ayında, "komple yeni otel yatırımı, modernizasyonu ve öğrenci yurdu" yatırımlarından oluşan 213 adet proje için yatırım teşvik belgesi düzenledi.

Anadolu Ajansı muhabirinin Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı verilerinden yaptığı hesaplamaya göre, bu yılın ocak-eylül döneminde "turizm" başlığı altında 213 proje için düzenlenen yatırım teşvik belgesi kapsamında sabit yatırım toplamı yaklaşık 3,2 milyar TL şeklinde hesaplandı. Söz konusu projeler tamamlandığında ise yaklaşık olarak 8 bin 500 kişilik yeni istihdam öngörüldü.

Teşvik belgesi düzenlenen projelerin 132'si komple yeni otel yatırımı, kalanı da otel, turizm tesisi modernizasyonu ve öğrenci yurdu yatırımlarından meydana geliyor.. Komple yeni otel projeleri için planlanan sabit yatırım, yaklaşık 2,2 milyar TL'yibuldu.

Aylık bazda incelendiğinde bu yıl ocak ayında...