19 / 04 / 2024

turizmde olumsuzluk olacak mı

turizmde olumsuzluk olacak mı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kumluca Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, "Önümüzdeki sezon için turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz" dedi.

Gemlik turizmde cazibe merkezi olacak!

İlçeyi turizmde cazibe merkezi yapmayı hedefleyen Gemlik Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklık yaptığı termal tesis projesinin sondaj çalışmalarını başlattı.

Temel Kotil: 3. Havaalanıyla İstanbul lider olacak!

Temel Kotil: Yeni havaalanında 6 adet pist olacak. İstanbul tamamen lider konumda ve merkez olacak. Bu sayede İstanbul'a her yıl 30 milyon turist gelmiş olacak. İstanbul turizmde de lider konuma kavuşacak.

Ömer Çelik: Turizmde kriz olacak diye fiyat düşürülmesin!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Rusya'daki krizin Türkiye turizmine etkisine ilişkin, "Kimse 'Kriz olacak' diye fiyat düşürmesin. Fiyat düşürmek, Türkiye'nin marka değerini, hizmet sektörünün standardını düşürmektir" dedi.

Mudanya turizmde marka olacak!

Mudanya Belediye Meclisi Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen, Mudanya'nın turizmde Türkiye'nin ve dünyanın maka kentlerden biri olması yönünde önemli çalışmalara imza atılacağını vurguladı.

Bursa UNESCO ile turizmde marka olacak!

Hanlar Bölgesi, Sultan Külliyeleri ve Cumalıkızık Köyü ile UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Bursa, turizmde dünya markası olmaya odaklandı. İznik'in de listeye girmesi ile kentin turizm gelirlerinin ivme kazanması bekleniyor.

Abdurrahman Arıcı: Turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kumluca Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, "Önümüzdeki sezon için turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz" dedi.

Kilikya turizmde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak!

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ. Kilikya olarak adlandırılan Doğu Akdeniz'in turizmde gelecek vaat ettiğini belirterek. "Kilikya, turizmde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak" dedi...

İsa Akdağ: Kilikya’nın turizmde bir Likya kadar marka olmalı!

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ, Kilikya olarak adlandırılan Doğu Akdeniz’in turizmde gelecek vaat ettiğini belirterek, ‘’Kilikya, turizmde Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak’’ dedi.

Tarihin sıfır noktası turizmde lokomotif olacak!

Dünyanın en eski tapınak merkezi olarak belirtilen Göbeklitepe'yi günde ortalama bin 500 kişi ziyaret ediyor. İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Aydın Aslan konu ile ilgili açıklama yaptı.

Aziziye termal turizmde marka olacak!

Türkiye'nin sayılı termal turizm merkezleri arasında yerini aldığını belirten Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, mevcut tesislerle ilçenin bilinirliğinin, hizmetin kalitesi ve çeşitliliğin her geçen gün arttığını ifade etti...

Olimpiyat Stadı artık açılır kapanır olacak!

Yakın zamanda ihaleye çıkması beklenen Olimpiyat Stadı'nın üstü açılır kapanır olacak

Küçükçekmece'de konutları ticari alan olanlar hissedar olacak!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay:'' Küçüçükçekmece'de ilk defa uygulanacak imkanla hem halkımız hissedar olacak. Hem malı elinde kalacak hem de değerini ikiye katlayacak''...

Aziz Yeniay ArkiPARC Gayrimenkul Fuarı'nın ilk konuğu olacak!

Arkitera Gayrimenkul Fuarı'nın “Başkanlar Konuşuyor” etkinliğinde ilk konuk Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay olacak...

turizmde olumsuzluk olacak mı Haberi

turizmde olumsuzluk olacak mı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kumluca Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kumluca Belediyesini ziyaretinde Başkan Vekili Şefik Durdaş'tan yağış ve fırtınanın ilçedeki etkileriyle ilgili bilgi alan Arıcı, su baskını ve hortumdan zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.


Türkiye'nin 2015 turizm sezonunda daha fazla pay alması için çalıştıklarını belirten Arıcı, bu konuda turizm sektörü paydaşlarıyla görüştüklerini anlattı.


Türkiye'nin kültür, tarih ve doğa anlamında önemli potansiyele sahip olduğunun altını çizen Arıcı, şöyle konuştu:


"Turizm sadece bizim belirleyeceğimiz bir konu değil. Bunda ülkemize gelecek turistlerin tercihleri, ekonomik güçleri gibi birçok etken var. Özellikle ülkemize gelen turistler için hem bizim ülkemizdeki istikrar hem de kendi ülkelerindeki istikrar önemli ancak biz önümüzdeki sezon için turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz. Turizmden beklentimiz...