20 / 04 / 2024

Abdurrahman Arıcı: Turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz!

Abdurrahman Arıcı: Turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kumluca Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, "Önümüzdeki sezon için turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz" dedi.



Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kumluca Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kumluca Belediyesini ziyaretinde Başkan Vekili Şefik Durdaş'tan yağış ve fırtınanın ilçedeki etkileriyle ilgili bilgi alan Arıcı, su baskını ve hortumdan zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.


Türkiye'nin 2015 turizm sezonunda daha fazla pay alması için çalıştıklarını belirten Arıcı, bu konuda turizm sektörü paydaşlarıyla görüştüklerini anlattı.


Türkiye'nin kültür, tarih ve doğa anlamında önemli potansiyele sahip olduğunun altını çizen Arıcı, şöyle konuştu:


"Turizm sadece bizim belirleyeceğimiz bir konu değil. Bunda ülkemize gelecek turistlerin tercihleri, ekonomik güçleri gibi birçok etken var. Özellikle ülkemize gelen turistler için hem bizim ülkemizdeki istikrar hem de kendi ülkelerindeki istikrar önemli ancak biz önümüzdeki sezon için turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz. Turizmden beklentimiz her zaman olduğu gibi bir önceki yıldan daha fazla olmasıdır."


Ziyarette Arıcı, Kumluca Belediye Başkan Vekili Şefik Durdaş'a ziyareti anısına porselen vazo hediye etti.


AA


Geri Dön