19 / 04 / 2024

Türk-Arap Yapı İnşaat Zirvesi nerede

Türk-Arap Yapı İnşaat Zirvesi nerede

28-30 Nisan tarihleri arasında Çeşme'de düzenlenecek olan "Türk-Arap Yapı, İnşaat Zirvesi" Arap dünyasını İzmir'de bir araya getiriyor. TURAB Başkanı Sabuhi Attar, Türk firmaları organizasyonda yer almaya davet etti.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Ekobir Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekobir Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Temur, Hüseyin Kır ve Mehmet Durgut ortaklığında kuruldu.

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yücetürk tarafından kuruldu.

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited ŞirketiSoley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Albouchı tarafından kuruldu.

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında kuruldu.

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Nare Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nare Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cantürk Çalık tarafından kuruldu.

Akkuyu'da işler karşıtı. Projeden Türk'ün adını silmek istiyorlar

Akkuyu Nükleer AŞ, genel yüklenicisi IC İçtaş İnşaat ile sözleşmelerini feshettiklerini açıkladı. IC İçtaş İnşaat’tan yapılan açıklamada Akkuyu Nükleer A.Ş.’nin sözleşmeyi feshederek, projedeki Türk paydaşlığını ortadan kaldırmaya çalıştığını savundu.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Taga Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taga Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Fatih Yeşilselvi, Orhan İlkay Ergüneş ve Şerafettin Arslantürk ortaklığında kuruldu.

Rk Ketton Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Ketton Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ketton tarafından kuruldu.

Türk-Arap Yapı İnşaat Zirvesi nerede Haberi

Türk-Arap Yapı İnşaat Zirvesi nerede


TURAB tarafından 28-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan "Türk-Arap Yapı, İnşaat Zirvesi" Arap dünyasını zmir'de buluşturacak.


Yeni Asır Televizyonu tarafından da açılışı canlı yayında ekrana getirilecek olan zirvede sektörel ilişkilerin gelişmesi için çalışılacak


Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) tarafından 28-30 Nisan tarihleri arasında Çeşme'de düzenlenecek olan "Türk-Arap Yapı, İnşaat Zirvesi" Arap dünyasını İzmir'de bir araya getiriyor. TURAB Başkanı Sabuhi Attar, Türk firmaları organizasyonda yer almaya davet etti.


İkili ilişkiler

Çeşme Sheraton Otel'de düzenlenecek olan zirveye 22 Arap ülkesinden 680 firmanın katılacağı belirtildi. Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği Başkanı Sabuhi Attar, "Arap dünyasının yapı ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren büyük firmalarını Çeşme'de ağırlayacağız. 4 gün sürecek toplantılarda ikili ilişkiler güç kazanacak. Arap dünyası Türkiye'ye ayrı bir ilgi duyuyor. Hem ülkemizde hem de kendi ülkelerinde büyük...