19 / 04 / 2024

türk otel yatırımcıları

türk otel yatırımcıları

11 Türk otel zinciri Maldivler'den ABD'ye, Rusya'dan Mısır'a kadar dünyanın 17 farklı ülkesinde 34 otel ile faaliyet gösteriyor. 12 Türk otel markası daha yurtdışı planları yaparken bu sayının artması bekleniyor...

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına çevirdi! Konut fiyatları yurt dışı ile yarışır halde...

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Türk ekonomisinde atılan olumlu adımlar yatırımcıların onayını aldı!

EBRD Bölgesel Başekonomisti Roger Kelly, "Türkiye'nin Ortodoks para politikalarına geçeceği vaadi ve bunun; önemli faiz artırımları, likidite ve kredinin sıkılaştırılması yoluyla yerine getirilmesi yatırımcıların onayını almıştır" dedi.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

Türk yatırımcıları 128 ülkede varlığını sürdürüyor!

Yurt Dışı Yatırım Anketi verilerine göre, Türk yatırımcılar 2022 yılı sonu itibarıyla 128 ülkede faaliyetlerine devam ediyor.

Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

14 Mayıs seçimi öncesinde Kapalıçarşı'da gram altın 1.500 TL oldu. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişin devamını beklerken altın fiyatları düştü. Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

Türkiye'deki fon yatırımları büyüklüğü rekor kırdı! 514,8 milyar TL'nin yüzde 98,5'i yerli yatırımcıların!

Türkiye'deki fon yatırım büyüklüğü rekor kırdı. 514,8 milyar Türk Lirası ile rekora koşan fon büyüklüğünün yüzde 98,5'ini yerli yatırımcıların portföyü meydana getirdi. İşte ayrıntılar...

Türk kripto para yatırımcıları hangi para birimine, neden yatırım yapıyor? 

Türk kripto para yatırımcılarının en çok tercih ettikleri kripto para birimleri ise sırasıyla Bitcoin, Ethereum ve Bloktopia olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

türk otel yatırımcıları Haberi

türk otel yatırımcıları

Türkiye turizmine yön veren 25'in üzerinde yerli otel zinciri bulunuyor. Bunların içinde Türkiye'de edindikleri tecrübeleri yurtdışına taşıyanlar da var. 11 Türk otel zinciri Malpler'den ABD'ye, Rusya'dan Mısır'a kadar dünyanın 17 farklı ülkesinde 34 otel ile faaliyet gösteriyor. 12 Türk otel markası daha yurtdışı planları yaparken bu sayının artması bekleniyor. 


Dünya Turizm Örgütü'nün (WTO) verilerine göre, Türkiye dünya turizminde 35,7 milyon turist sayısıyla altıncı sırada yer alıyor. Birbiri ardına Türkiye'ye gelen yabancı devlerin yanı sıra art arda açtıklan otellerle büyüyen 25'in üzerinde yerli otel zinciri de pazarda boy gösteriyor. İç pazarda olduğu kadar yurtdışında da etkinliğini gittikçe artıran yerli zincirler var. Bunlardan 11 Türk otel zinciri, Ukrayna'dan Libya'ya kadar dünyanın 17 ülkesinde 34 oteli ile faaliyet gösteriyor. 


16 oteli ile Türkiye dışında...