27 / 04 / 2024

Türkanlar Yapı İnşaat nerede

Türkanlar Yapı İnşaat nerede

Türkanlar Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkan tarafından kuruldu.

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Berkay Pekgöz tarafından kuruldu.

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli  ile  Sertaç    Kurt, Tuncay Yılmaz, Yakup Yesari Tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Irmak tarafından kuruldu.

Neptün Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neptün Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Çokyiğit  tarafından kuruldu.

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı başladı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen "Uzbekbuild-2019" Türk Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuara inşaat ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 40'tan fazla Türk şirketi katıldı.

Cds Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cds Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Duran Ay tarafından kuruldu. 

Türkanlar Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Türkanlar Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkan tarafından kuruldu.

T Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Paçal tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi, İkizler Sokak'ta kuruldu.

Kılınç Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahman Kılınç tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Açelya Caddesi'nde kuruldu.

Türkanlar Yapı İnşaat nerede Haberi

Türkanlar Yapı İnşaat nerede

Türkanlar Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkan tarafından kuruldu.

Türkanlar Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  konusu:
1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Türkanlar Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi adres: Kayışdağı Mahallesi Uslu Cad. No:40/9...