20 / 04 / 2024

Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri İzmir satış

Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri İzmir satış

Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş., İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 358 ada 219 parselde kayıtlı gayrimenkulü 80 milyon TL'ye satıyor...

Konut arzının artması için satış teşviki ve arsa gerekli!

İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi, sektörle ilgili derneklerle bir araya gelerek sektörü değerlendirdi ve çözüm önerileri açıklandı.  Konut arzının artması için satış teşviki ile boş arsanın gerektiği belirtildi. 

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erdoğan tarafından kuruldu.

Fefer Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fefer Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayal Fefer ve Eyal Fefer ortaklığında kuruldu.

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mahnaeı tarafından kuruldu.

Emlak satışlarında rekor! Gayrimenkulde istihdam 122 bine ulaştı

Türkiye'de, 'gayrimenkul faaliyetleri' sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 224 kişiye ulaşarak tarihin en yüksek seviyesine çıktı. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Hakan Akdoğan bunu değerlendirdi. 

Mki Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mki Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal İnce tarafından kuruldu.

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf tarafından kuruldu.

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barkın Eren tarafından kuruldu.  

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Erdinç Özgül tarafından kuruldu.

Lopate Gayrimenkul Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Lopate Gayrimenkul Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Soyçen tarafından kuruldu.

Dinar Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinar Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kozak tarafından kuruldu.

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Norouzuzadeh tarafından kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri İzmir satış Haberi

Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri İzmir satış

Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş. tarafından, İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 358 ada 219 parselde kayıtlı gayrimenkul 80 milyon TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkulün satış ihalesi Ocak'ın son haftası gerçekleştirilecek. İhale tarihi, katılımcılara bildirilecek.

İlan metni: 

TURKCELL GAYRİMENKUL HİZMETLERİ A.Ş. GAYRİMENKUL SATIŞ İHALE İLANI

Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş. mülkiyetinde bulunan İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 358 ada 219 parselde kayıtlı gayrimenkul (“Gayrimenkul") ihale yolu ile satışa çıkarılacaktır. 

1) İhale Ocak'ın son haftası yapılacaktır. İhale tarihi, katılımcılara bilahare bildirilecektir. 

2) Muhammen Bedel: 80.000.000 TL + KDV'dir. 

3) Gayrimenkulün satışına ilişkin ihale şartnamesi; aşağıda belirtilen müracaat adresinden 5.000 TL bedelle makbuz karşılığında 20.01.2021 tarihine kadar temin edilebilir. 

4) Posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. 

5) Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş. ihaleyi yapıp yapmamaya ve/veya ertelemeye yetkilidir. 

6) Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri...