23 / 04 / 2024

türkerler projeleri Münih Expo

türkerler projeleri Münih Expo

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

Türkerler'in acı günü! Zekiye Türker vefat etti!

Türkerler Holding'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in anneleri Zekiye Türker vefat etti. Cenazesi Gölbaşı Aile Mezarlığı'na defnedilecek. 

İnşaattan enerjiye, tekstilden sağlığa Türkerler damgası!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker; “İçinde bulunduğumuz bu eşsiz coğrafya, bize hedeflerimize ulaşmak için çok kıymetli fırsatlar sunmanın yanında, yeni değerler geliştirip büyütmek konusunda da büyük cesaret veriyor” dedi...

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

2019 Münih İnşaat Fuarı'na 67 firma katılıyor!

Münih İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına ”BAU 2019” ilk kez Türkiye’den 67 firma katılıyor. İki yılda bir yapılan BAU 2019 Fuarına 250 Bin ziyaretçi bekleniyor.

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Türkerler'den 664 milyon dolarlık yatırım!

Birçok sektörde faaliyet gösteren Türkerler Holding, 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımına başlayacak. Firma, JES 3 santrali yapımından sonra sırasıyla JES 4, 5, 6, 7 ve 8 yatırımlarını tamamlayacak.

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Zorlu Tekstil Münih’te showroom açtı!

Zorlu Tekstil, açılışını ,gerçekleştirdiği Münih'teki Showroom'uyla Almanya ve Avrupa'daki müşterileriyle biraz daha yakınlaştı.

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Türkerler Holding'ten Çiftçi Towers mühür açıklaması!

Dün Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan "Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers mühür" haberine ilişkin Türkerler Holding açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

türkerler projeleri Münih Expo Haberi

türkerler projeleri Münih Expo


Yenilikçi inşaat projeleriyle sektöre yön veren Türkerler Holding, 8-10 Ekim 2018 tarihleri arasında, dünyanın önde gelen inşaat fuarlarından Münih Expo’ya katılıyor. Türkiye’de inşa ettiği gayrimenkul yatırımlarıyla ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan Türkerler, inşaat alanındaki tecrübesini uluslararası yatırımcıyla buluşturmayı planlıyor.

Mahall Bomonti İzmir’de yeni bir yaşam deneyimi

İsmini, konumlandığı bölgedeki, 1912 yılında kurulan, tarihi Bomonti fabrikasından alan Mahall Bomonti İzmir projesi çalışma alanı, yaşam alanı, sanat, alışveriş, eğlence ve müzik mekanlarıyla şehrin yeni cazibe merkezi olmaya aday. Tüm ulaşım imkanlarına yakınlığıyla; Konak, Alsancak, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka’nın birleştiği noktada hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir, sadece lokasyon olarak değil sosyal hayat açısından da şehrin kesişim noktası olacak. 45 bin metrekare arazi üzerine kurulan projede 1100 adet konut, ofis ve ticari alan ile Türkiye’de ilk...