29 / 03 / 2024

Turkeybuild İzmir 2014

Turkeybuild İzmir 2014

27. Turkeybuild Ankara fuarında 28 bin 312 sektör temsilcisini ağırlayan Yapı Endüstri Merkezi (YEM) şimdi de İzmir'de düzenlenecek fuara odaklandı. 20. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 6-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek...

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

ORGE, TurkeyBuild İzmir'in yıldızı oldu!

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı fuarı olan 22. Yapı Fuarı – TurkeyBuild İzmir’e ilk defa katılan ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, fuarda en çok ziyaret edilen firma olarak Aydın’ın gururu oldu.

Özge Yapı, Turkeybuild İzmir'e katıldı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük sektör buluşması olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, ziyaretçilere kapılarını açtı.Özge Yapı AŞ, bu yıl 22'ncisi düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir'de yerini aldı.

Turkeybuild İzmir bugün açıldı!

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük fuarı 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı.

22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 3-6 Kasım'da!

Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 3 – 6 Kasım 2016 tarihinde fuarizmir’de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Yapı sektörü Ankara ve İzmir'de buluşacak!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara Ekim ayında; 22. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir ise Kasım ayında bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getirecek.

Turkeybuild yapı sektörünü Ankara ve İzmir'de buluşturuyor!

29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ise 3 –6 Kasım 2016 tarihleri arasında, yeni fuar alanı fuarizmir’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Yapı Fuarları, Turkeybuıld yapı sektörünü buluşturuyor!

29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ise 3 –6 Kasım 2016 tarihleri arasında, yeni fuar alanı fuar İzmir’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’e yoğun ilgi!

Türk yapı sektörünün Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki en büyük buluşması 21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’i 30.195 kişi ziyaret etti.

21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir açıldı!

21 yıldır, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük fuarı olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

Aliağa Ticaret Odası, İzmir Yapı Fuarı'nı ziyaret etti!

Aliağa Ticaret Odası, inşaat sektöründeki üyelerle birlikte FUARİZMİR'de gerçekleşen, Türk yapı malzemesi üreticilerini bölgenin yapı profesyonelleriyle 21. kez bir araya getiren Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir inşaat fuarını ziyaret etti.

21. Yapı Fuarı, İzmir'de kapılarını açtı!

21. Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapı sektörü temsilcilerini "Fuar İzmir - Gaziemir"de bir araya getiriyor.

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 8 Kasım'a kadar açık!

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, yeni fuar alanı Fuar İzmir'de kapılarını açtı. Yapı Fuarı İzmir'de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak.

Turkeybuild İzmir 2014 Haberi

Turkeybuild İzmir 2014

27. Turkeybuild Ankara fuarında 28 bin 312 sektör temsilcisini ağırlayan Yapı Endüstri Merkezi (YEM) şimdi de İzmir'de düzenlenecek fuara odaklandı. 20. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 6-9 Kasım tarihleri arasında sektör profesyonellerini bir araya getirecek İzmir fuarında gelecekteki profesyoneller de ağırlanacak. YEM'in misafiri olarak davet edilen mimarlık ve mühendislik öğrencilerinden fuara yoğun ilgi olduğu kaydediliyor. 


19 bin 500 metrekare alanda 350'yi aşkın katlımcıyla kapılarını açacak olan fuarın ana temasını ise turizm oluşturacak. Turizm yapılarının yanı sıra yazlık konut yatırımları ve tadilat çalışmalarına yönelik binlerce ürün profesyonellerle buluşacak. 


Bugün...