20 / 04 / 2024

türkiye bisiklet yolu kullanımı

türkiye bisiklet yolu kullanımı

Radyo Trafik, dinleyicileri için yepyeni bir program hazırladı. Trafik formatından farklı olarak yayına başlayan, Nur Banu Molla’nın sunduğu ‘Bisiklet Yolu Programı’nda vatandaşların bisiklet kullanmaya özendirilmesi planlanıyor

Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin şimdi de 'Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu'nu açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli yıkılıyor...

Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli Çınar Otel, yıkılma ile  karşı karşıya kalmış durumda. Yapıldığı sene 16 milyon liraya mal olan otelden yolu geçenler anılarını anlattılar. İşte haberin detayları...

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Morgan Stanley'den yeni Türkiye'ye not!

Morgan Stanley ekonomistleri, Türkiye ziyareti sonrasında paylaşılan bir notta, politika yolu görünürlüğü sorunları nedeniyle seçim sonrasında makro dengesizliklerin azalma ihtimalinin `sınırlı' olduğunun altını çizdi.

En güçlü elektrikli bisiklet hangisi? İşte Türkiye’de satılan en uzun menzilli elektrikli bisikletler

Son yıllarda araç fiyatlarına peş peşe gelen zamlar elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet piyasasını hareketlendirdi. Cadde ve sokaklarda scooter binen insan görmek normal bir hal alırken elektrikli bisikletlere de talep fazla. Peki Türkiye’de satılan en güçlü elektrikli bisikletler hangisi.

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Kartal'da bisiklet yolu projesi hayata geçiyor!

İBB, WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler ve Sağlıklı Şehirler Ortaklığı, Kartal'da yeni bir bisiklet yolu projesi için çalışmalara başladı.

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Kağıthane Bisiklet Yolu projesi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ‘Kağıthane Bisiklet Yolu’ projesini yerinde inceledi. Başkan Öztekin, bisiklet yolunun 7,5 kilometre uzunluğuna sahip olacağını söyledi.

Türkiye'nin batısı neden depreme gebe?

İzmir'de geçen hafta meydana gelen deprem çok sayıda can aldı. Ancak Türkiye için tehlike geçmiş değil. Uzmanlara göre, bölgede beklenen büyük deprem sebebiyle özellikle İstanbul oldukça riskli. Peki depremden korunmanın yolu ne? İşte detaylar...

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Dünyada bisiklet yolu en uzun ikinci kent Konya!

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı,yaptığı açıklamada Konya'nın, 550 kilometrelik bisiklet yoluyla New York'tan sonra dünyanın en uzun bisiklet yoluna sahip ikinci kenti olduğunu söyledi.

türkiye bisiklet yolu kullanımı Haberi

türkiye bisiklet yolu kullanımı


Türkiye’nin ilk ve tek trafik temalı radyosu Radyo Trafik, dinleyicileri için yepyeni bir program hazırladı. Trafik formatından farklı olarak yayına başlayan, Nur Banu Molla’nın sunduğu ‘Bisiklet Yolu Programı’nda vatandaşların bisiklet kullanmaya özendirilmesi, bu yolla hem trafik sıkışıklığına çözüm, hem sporla kişisel sağlığa destek, hem de bisikletlilerin trafikte rahatça dolaşımı için yöntemler geliştirilmesi amaçlanıyor.


Sürücülerin bisikletlilere karşı daha saygılı ve anlayışlı olması amacıyla hazırlanan Radyo Trafik Bisiklet Yolu programının her bölümünde amatör bir bisikletli konuk olacak. Yapımcılığını ve sunuculuğunu kendisi de bir bisiklet kullanıcısı olan Haber Spikeri ve Radyocu Nur Banu Molla’nın yaptığı programda konuklar, deneyimlerini ve Türkiye’de bisiklet kullanımına dair her şeyi Molla’ya anlatacak.


Bisikletliler de Belediye Otobüslerine Binebilecek

Geçtiğimiz günlerde Bisikletliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Suyabatmaz’ın konuk olduğu programda, bisiklet...