25 / 04 / 2024

Türkiye Bosch

Türkiye Bosch

Bosch’un elektrikli el aletleri alanında Ortadoğu ve Avrupa’da en çok ciro yaptığı 5 ülkeden biri Türkiye oldu. Bosch Elektrikli El Aletleri Ülke Satış Direktörü Metin Bayrak, bu yıl yeni ürünleri vitrine çıkarmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapacak!

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapma kararı aldı. Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, ''Türkiye, Bosch için çok önemli bir ülkedir" şeklinde konuştu.

Bosch, Türkiye'ye 2 yılda 500 milyon Euro'luk yatırım yaptı!

Alman devi Bosch, Türkiye’de yatırımlarını arttırarak sürdürüyor. Bosch Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Steven Young son 2 yılda 500 milyon avroluk yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu rakam, Bosch’un Türkiye’ye güveninin göstergesidir” dedi.

Bosch Türkiye, 200 milyon euro yeni yatırım açıkladı!

Bosh Türkiye, bu yıl 200 milyon euro yatırım için düğmeye bastı. Yatırımın önemli bir kısmını Bursa’ya ayıran şirket burada iki yeni Ar-Ge merkezi açacak.

Bosch Türkiye'de 200 milyon euroluk yatırım yapacak!

Türkiye'de, geçen yıl 135 milyon euro yatırım gerçekleştiren Bosch, bu yıl yine 200 milyon euroluk bir yatırım planlıyor.

Bosch Grubu, Türkiye’deki iletişim faaliyetlerini Ünite İletişim ile yürütecek!

Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet tedarikçisi Bosch Grubu, Türkiye’deki iletişim çalışmalarını yürütmek üzere iş ortağı olarak Ünite İletişim’i seçti.

Türkiye Bosch, elektrikli el aletleri ciro liginde ilk 5’te!

Bosch’un elektrikli el aletleri alanında Ortadoğu ve Avrupa’da en çok ciro yaptığı 5 ülkeden biri Türkiye oldu. Bosch Elektrikli El Aletleri Ülke Satış Direktörü Metin Bayrak, bu yıl yeni ürünleri vitrine çıkarmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Steven Young, Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı oldu!

Bosch Türkiye, 17 ülkenin bulunduğu Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi’nin merkezi oldu. Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanlığına ise, 1 Ocak 2015 itibarıyla Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young getirildi.

Bosch Türkiye'deki yatırımını ikiye katlayacak!

Bosch önümüzdeki 5 yılda Türkiye'deki üretim kapasitesini 2 katına çıkarmayı planlıyor. BSH Türkiye CEO'su Norbert Klein "Türkiye'deki mevcut 4.5 milyonluk üretim kapasitemizi 8 milyona çıkaracağız" dedi...

BSH Grubu Türkiye'deki üretimini artıracak!

BSH (Bosch Siemens) Grubu’nun CEO’su Dr. Karsten Ottenberg, 1995’ten bu yana Türkiye’ye 1 milyar Euro’nun üzerinde yatırım yaptıklarını, bunun ödüllerini uzun vadede hep aldıklarını kaydetti

Bosch, Türkiye’deki Ar-Ge merkezi sayısını 3’ten 5’e çıkaracak!

Ar-Ge’de tam zamanlı çalışan kişi taban sayısının 30’a düşmesi Bosch Türkiye’yi de hareketegeçirdi. Bursa’da 2 Ar-Ge merkezi daha kurmayı planlayan Bosch, böylece Türkiye’deki Ar-Ge merkezi sayısını 5’e çıkaracak

Bosch, Türkiye'ye 135 milyon avroluk yatırım yapacak!

Bosch Türkiye Temsilcisi Young, son üç yılda AR-GE'ye 66 milyon avro harcadıklannı belirterek, "2014'te, yaptığımız 2 milyar avroluk yatırımın üzerine 135 milyon avro daha ekliyoruz" dedi.

Bosch Türkiye, ihracatta yüzde 11 artış hedefliyor!

Geçen yıl ihracat rakamını 1,1 milyara yükselten Bosch Türkiye, bu yıl ihracatta yüzde 11 artış öngörüyor. Bosch Türkiye CEO'su Steven Young, bu yıl 135 milyon euro seviyesinde yeni yatırım planladıklarını söyledi

Bosch, Türkiye’den dünyaya 1,10 milyar avro ihracat gerçekleştirdi!

Bosch Türkiye cirosu 2013 yılında 1,53 milyar avro oldu. Bosch Türkiye 2014 yılında, şu ana kadar yaptığı 2 milyar Euro’luk yatırımın üzerine 135 milyon Euro daha ilave edecek.

Türkiye Bosch Haberi

Türkiye Bosch


Dünya genelinde Amerika, Avrupa ve Asya-Pasifik olmak üzere üç ana bölgede 19 bin çalışanı ile hizmet veren Bosch Elektrikli El Aletleri, her yıl 30 milyonun üzerinde elektrikli el aleti satıyor. Bu alanda Türkiye’nin en fazla satış yaptıkları pazarlardan biri olduğunu söyleyen Bosch Elektrikli El Aletleri Ülke Satış Direktörü Metin Bayrak, Türkiye’nin Bosch Elektrikli El Aletleri grubunda dünyada önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Bayrak, Türkiye’de Bosch’un elektrikli el aletlerindeki payı, dünya ortalamasının üzerinde. Yaptırdığımız pazar araştırmalarında Türkiye’nin Bosch’un ilk tercih edilme oranı en yüksek olan ülke. Elektrikli el aletleri iş kolunda Ortadoğu ve Avrupa’da yapılan ciro anlamında ilk 5 ülkeden biriyiz. Bu da grup içinde önemimizi artırıyor” dedi.


Sektör yüzde 10 büyüdü


Metin Bayrak, 2014’te sektörün hacimsel olarak yüzde 10 civarında...