29 / 03 / 2024

Türkiye Denizcilik İşletmeleri özelleştirme

Türkiye Denizcilik İşletmeleri özelleştirme

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi, Ankara ve Yalova'daki 8 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhaleleri 13-14 ve 16 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nin Kadıköy'deki taşınmazı satılıyor!

Kadıköy'de bulunan Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.'ye ait gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirilecek...

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Kömür İşletmeleri, İzmir'in göbeğindeki o arsayı satışa çıkardı! İşte ihale tarihi!

Türkiye Kömür İşletmeleri İzmir'deki arsasını satışa çıkardı. Taşınmaz İzmir'in Konak ilçesinde Halkapınar Mahallesi'nde konumlanıyor. 

Mimarlar Odası'ndan Kalamış Yat Limanı’nın devrine dava!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri’ne ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın imar planlarında değişiklik yapılarak işletme hakkının 40 sene daha özelleştirilmesine karşı Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından dava açıldı.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'a ihtiyacı var!

Kanal İstanbul Projesi hakkında yorum yapan Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç, Türkiye'nin ve İstanbul'un Kanal İstanbul'a ihtiyacının olduğunu dile getirdi. 

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 40 yıllığına özelleştirilecek!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait "Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı" 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştiriliyor.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye (TDİ) ait Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

Türkiye Kömür İşletmeleri’nin taşınmazları için kayıt tutulmadı mı?

Sayıştay, Türkiye Kömür İşletmeleri’ne (TKİ) ait arazi, bina ve tarlalarla ilgili kayıt tutulmadığını ya da kayıt altına alınmadığını belirledi. Raporda, kapsamlı bir muhasebe dışı envanter çalışması yapılması gerektiği ifade edildi.

Yol demek, köprü demek Türkiye’nin güçlenmesi demek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Yol demek, köprü demek, tünel demek, viyadük demek, havalimanı demek Türkiye’nin kalkınması, büyümesi ve güçlenmesi demek." dedi.

Türkiye'deki havalimanlarının Avrupa'daki yükselişi sürüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Türkiye'deki havalimanlarının, Avrupa listelerindeki yükselişi yılın ilk çeyreğinde de devam etti." diye açıklama yaptı. 

Türkiye ulaşımda 15 yılda büyük bir değişim yaşadı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Türkiye'nin yollar, köprüler, hızlı tren, havalimanları gibi dev projelerle dünyadaki güçlü yerini aldığını söyledi...

10 büyük projenin 6'sı Türkiye'de yapılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, "Son dönemlerde dünyanın gidişatına yön veren 10 büyük projenin 6'sı Türkiye'de yapılıyor. Bundan memnun olmamak, mutlu olmamak mümkün değil" dedi.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda tarih uzatıldı!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirmesinde son teklif verme tarihi uzatıldı..

Türkiye’den İran’a tren hattı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın Bakü-Tiflis- Kars ile Londra'dan Pekin'e kadar kesintisiz bir ağ ile Türkiye'nin bölgenin lojistik merkezine dönüşmesi için yeni bir adım daha atıldı. 

Türkiye Denizcilik İşletmeleri özelleştirme Haberi

Türkiye Denizcilik İşletmeleri özelleştirme

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi, Ankara ve Yalova'da bulunan 8 gayrimenkulü "satış" yöntemiyle özelleştiriyor. Gayrimenkullerin ihaleleri 13-14 ve 16 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak. 


TAŞINMAZLAR “SATIŞ” YÖNTEMİYLE ÖZELLEŞTİRİLECEKTİR


Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketinden:


4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları hakkında Kanun hükümleri kapsamında Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş’ne (Kuruluşumuz) ait tablodaki taşınmazlar “Satış” yöntemiyle özelleştirilecektir.


1 - İhale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “Pazarlık Usulü” ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla “Açık Arttırma” suretiyle sonuçlandırılabilir.

2 - Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla birden fazla ihaleye teklif verebilirler. Verilen teklifler birbirleriyle ilişkilendirilemez.

3 - İhaleye katılabilecekler için “İhale Şartnamesi”nin alınması zorunludur. İhale Şartnamesi; Kuruluşumuzun İstanbul ilindeki T. Vakıflar Bankası Salıpazarı Şubesi nezdinde bulunan TR 080001500158007261917602 IBAN...