24 / 04 / 2024

türkiye dev film platosu

türkiye dev film platosu

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'de film platosu kurulması için Hollywood'un dev yapım şirketlerinin CEO'ları ile buluşacak...

Latin Amerika’nın dev şirketi Türkiye’de elektrikli motor montajı yapacak!

40 bin çalışanı ve 19 milyar dolarlık cirosu olan Brezilyalı WEG, Kocaeli’nde açılan tesiste elektrik motorlarının montajını sağlayacak. Firmanın Türkiye tesisi Ortadoğu bölgesindeki ilk üretim noktası olacak.

İşte şu anda Türkiye'de satılan en ucuz SUV otomobil; Fiyatı sizi şaşırtabilir

Yılın ilk çeyreğinden bu yana otomobil fiyatlarındaki olağanüstü yükselişlerin sürdüğü şu günlerde dev otomobil markası Fiat yine bekleneni yaptı. Şu anda  Türkiye'de satılan en ucuz SUV otomobil Fiat Egea Cross oldu. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü dev banka açıkladı! Bank of Amerika'dan Türkiye raporu: Dolar beş ay sonra tam bu kadar olacak!

Bank of America tarafından yayınlanan bir rapora göre, Türkiye'deki ekonomik durum hakkında önemli tahminlerde bulunuldu. Rapora göre, 2023 yılı sonunda enflasyonun yüzde 58'e yükselmesi ve Mayıs 2024'te yüzde 65'e ulaşması bekleniyor. Ayrıca, dolar/TL kurunun yıl sonunda 31 TL olması öngörülüyor.

Ve otomobil piyasasında tüm dengeleri değiştirecek o tarih belli oldu; 280 bin TL'lik otomobil Türkiye'de

Yükselen otomobil fiyatlarının ardından dev markalar ard arda hamleler yaparak uygun modelli otomobiller için harekete geçti. Uzun bir süredir merakla beklenen ve 280 bin TL civarında bir fiyata satılacağı bilinen model sonunda Türkiye’ye geldi. İşte detaylar...

Seçim sonrası Türkiye ekonomisini neler bekliyor? İşte banka banka seçim senaryoları! Dolar, faizler ne olacak?

Seçim sonrası Türkiye ekonomisi ve piyasalara ilişkin senaryolar havada uçuşuyor. Dünyaca ünlü dev bankalar ve finans kuruluşları, mayıs ayında yapılacak seçimlerin sonucuna göre para piyasaları ve makro ekonomiye ilişkin beklentilerini paylaşıyor.

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

İşte Türkiye pazarına giriş yapacak yeni Çinli otomotiv devi!

Dünyanın lider elektrikli araç ve batarya üreticilerinin ilk tercihleri arasında yer alan Türkiye’ye bir dev daha giriş yapıyor. BYD (Build Your Dreams) ve ALJ Türkiye kararı duyurdu.

 Türkiye’ye dev destek! Uluslararası firmalar Türkiye ile devam dedi

Türkiye hazır giyim ve tekstil ihracatının yüzde 70’ini yapan 23 alım grubundan, “Türkiye ile alakalı negatif bir durum yok. Satın almaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye'nin dev projesine için personel alımı yapılacak! İşte şartlar...

Türkiye Uzay Ajansı tarafından yapılan ilan dikkat çekti. Ajansta çalışmak isteyenlerin Uzay Teknolojileri konusunda bilgi sahibi olması şartı aranıyor. İlanın detayında sınavın başvuru tarihi ve başvuru şekli de ayrıntıları verildi.

Dev bankadan Türkiye için korkutan uyarı! Kur krizi kapıda mı?

Japonya'nın önde gelen bankalarından Nomura, Türkiye'nin de aralarında olduğu 7 ülke ile ilgili kritik bir uyarıda bulundu. Dev banka, Türkiye, Mısır, Romanya, Sri Lanka, Çek Cumhuriyeti, Pakistan ve Macaristan'da kur krizi yaşanma riski olduğunu açıkladı.

Türkiye yatırım cenneti haline geliyor! Dev şirketler bir bir yatırım planlarını açıklıyor!

Dünya çapında yaşanan kriz ortamında devler rotasını Türkiye’ye çevirdi. Milyar dolarlık dev yatırımlarla ülkemize gelen dünyaca ünlü firmalar açtıkları yeni işletmeler ile binlerce kişiye iş kapısı aralayacak.

Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarına yine zam yaptı… 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Popüler dizi ve film platformu Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarını maalesef bir kez daha arttırma kararı aldı. Netflix yapmayı planladığı zamlar ile servis daha da fazla oranda abone kaybedebilir.

Türkiye için sevindiren gelişme! Dev altın ve gümüş rezervi bulundu

Türkiye'de altın çıkaran ve işleyen Türk madencilik şirketi Koza Altın, bir ilimizden daha müjdeli haber duyuruldu. Ağrı'nın Diyadin ilçesinde altın ve gümüş rezervinin bulunduğu alanda yürütülen sondaj ve inşaat çalışmaları sürüyor. Altın ve gümüşün toplam piyasa değerinin 1,2 milyar dolar olduğu i

türkiye dev film platosu Haberi

türkiye dev film platosu
Dizi ve film sektöründe Avrupa'nın 1 numarası olmak için Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hareket geçti. Çağlayan, Türkiye'de film platosu kurulması için Hollywood'un dev yapım şirketleri Universal, Walt Disney, Warner Broos, Paramount Picturees, Entertainment Development (EDP)'un CEO'ları ile...