25 / 04 / 2024

türkiye en pahalı satılık ev

türkiye en pahalı satılık ev

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da en değerli ilk 5 semt sıralandı. Satılık konutta en pahalı semt 20 bin 858 TL'lik metrekare fiyatıyla Bebek oldu...

Dünyanın en pahalı semtleri açıklandı! Türkiye'den bir yer listede yer buldu...

Time Out Dergisi, "Dünyanın en havalı semtleri" listesini açıkladı. Türkiye'den bir semt, derginin yer listesinde yer buldu. İşte haberin ayrıntıları...    

Yine zirvedeyiz ama pahalılıkta! Dünyanın en pahalı konutları Türkiye'de! 

Dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sıraya yerleşti. Türkiye'yi İzlanda, Portekiz ve Macaristan takip etti.

Türkiye, telefona en çok para ödeyen ülke oldu!

Türkiye, şimdi de telefonun en pahalı olduğu ülke unvanını aldı. Yüzde 100’den fazla vergi ödeyen Türkiye’yi yüksek fiyatta 2 bin 876 dolar ile Brezilya takip ederken, 2 bin 404 dolar ile Hindistan izledi.

Türkiye konut fiyat artışında yine zirvede!

İngiltere merkezli emlak danışmanlık firması Knight Frank, 2023'ün ilk çeyreğine dair Global Konut Fiyat Endeksi'ni yayınladı. Açıklanan rakamlara göre, 2023'ün ilk 3 ayında Türkiye, en yüksek artışın yaşandığı ülke oldu. 

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Doların yükselmesiyle Türkiye, iPhone 14'ün satıldığı en pahalı ülke oldu!

Doların ani yükselişi ve yaşanan döviz krizi, Apple'ı Türkiye'deki ürünlerine zam yapmak zorunda bıraktı. İki gün arayla gerçekleşen ikinci zam sonucunda en pahalı iPhone modeli olan iPhone 14, 68 bin TL'den 76 bin 500 TL'ye yükseldi.

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

UKON Başkanı, “Türkiye’de et pahalı” diyenlere veryansın etti!

Türkiye’de özellikle dar gelirli vatandaşın en fazla şikayet ettiği tüketim ürünlerinin başında gele net fiyatları artmaya devam ederken, Ulusal Kırmızı Et Konseyi’nden, “Eti bugün fiyatlarla pahalı bir ürün olarak nitelendirmek hiçbir şekilde söz konusu olamaz” açıklaması geldi.

Uluslararası emlak şirketi açıkladı: Türkiye tam 7 kat fark attı!

Konut fiyatlarında en büyük artış Türkiye'de kaydedildi. Türkiye en yakın rakibine 7 kat fark atarak listenin başında yer aldı. İşte detaylar…

Konut fiyatları cep yakıyor! İşte Türkiye'nin en pahalı mahalleleri

Son dönemlerde konutlarda artan fiyatlar nedeniyle ortalama bir metrekareye sahip olan evlerin fiyatları bile uçtu. Yapılan araştırmalar sonucunda Türkiye'nin en pahalı 10 mahallesi açıklandı. İşte Türkiye'nin en pahalı 10 semti...

Türkiye sondan ikinci oldu! Asgari ücrette üzen tablo!

Avrupa İstatistik Ofisi tarafından açıklanan verilere göre, 27 Avrupa ülkesi arasında Türkiye, en düşük asgari ücreti veren ikinci ülke oldu.

Türkiye en uygun fiyatlı elektrikli aracın yolunu gözlüyor! Dacia Spring 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlı arabalarıyla dikkatleri üzerine çeken Dacia’nın yüzde 100 elektrikli aracı Dacia Spring Avrupa ülkelerinde yollara çıktı. Aracın Türkiye satışı henüz yok ancak yakın zamanda Türkiye piyasasında girmesi bekleniyor.

Türkiye en çok buğday ithal eden 3. ülke oldu! BM Gıda Görünümü Raporu'nda resmen açıklandı! İşte sebebi...

Birleşmiş Milletler'in (BM) Haziran'da yayımladığı iki ayrı gıda görünümü raporunda Türkiye en çok buğday ithal eden ülkeler arasında yer alıyor. Peki Türkiye neden en çok buğday ithal eden ülke oldu? İşte ayrıntılar... 

türkiye en pahalı satılık ev Haberi

türkiye en pahalı satılık ev

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da en değerli ilk 5 semt sıralandı. Satılık konutta en pahalı semt 20 bin 858 TL'lik metrekare fiyatıyla Bebek oldu. İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı olan Bebek semtinde geçtiğimiz yılın aynı döneminde ortalama metrekare fiyatı 18 bin 776 TL idi. Yıllık fiyat artışının yüzde 8 olduğu bölgede, kiralık konutların metrekaresi ise 50 liraya ulaşmış durumda. İstanbul'un en değerli semtleri sıralamasında; ikinci sırada Yeniköy yer aldı. 



Takvim...