17 / 04 / 2024

Türkiye Finans hakan uzun

Türkiye Finans hakan uzun

Türkiye Finans, 11-12-13 Kasım tarihlerinde talep toplaması yapılan 200 milyon lira değerindeki, 94 gün vadeli kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladı...

Türkiye Finans'tan 160 milyon TL'lik ek satışlı kira sertifikası halka arzı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, 25-26 Nisan'da talep toplaması yapılan 160 milyon liralık, 175 gün vadeli ek satışlı kira sertifikası halka arzını başarıyla tamamladı

Emeklilerin hesabına anında 15 bin TL yatıyor! Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL?

Emekli maaşlarına uygulanan Ocak zammının ardından özel bankalar müşteri kapmak amacıyla resmen yarışa başladı. Peki Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL? İşte o rakam...

Türkiye Finans yeni emekli paketini açıkladı, 15 bin TL müjdesini duyan inanamadı!

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken, Türkiye Finans da emekli vatandaşlar için yeni paketini açıkladı. İşte Türkiye Finans'ın emekli kampanyası ile ilgili detaylar...

Finans planlamacısından kritik açıklama: Türkiye'de faiz işi tutmadı, tutmaz!

Finans Planlamacısı Profesör lakaplı X sosyal medya kullanıcısı Türkiye'de faiz işinin tutmadığını ve tutmayacağını söyleyerek, ekonomiyi değerlendirdi. 

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Dolar Neden Düşüyor? Hakan Kara'dan Şaşırtıcı Açıklama! Türkiye Ekonomisinin Gündemindeki Dolar Düşüşü...

Ekonomik krizin ve enflasyonist baskının Türkiye ekonomisini olumsuz etkilediği bir dönemde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski başekonomisti Hakan Kara, doların düşüşüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kara, doların neden düştüğüne dair dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

Türkiye Finans’tan gündeme bomba gibi düşecek haber! Müşteriler resmen sevinçten uçacak!

Türkiye Finans, gıda fiyatlarının sürekli artması nedeniyle alışveriş yapacak müşterilerine sevindirici bir haber vererek market harcamalarına yönelik bir kampanya hazırladığını paylaştı. Bu kapsamda, kampanya şartlarına uyan Happy Kart müşterilerinin tam 300 TL kazanacağı öğrenildi.

Türkiye Finans’tan ay sonuna kadar geri ödemesiz verilecek bu parayı mutlaka alın!

Bankalar, Babalar Günü nedeniyle peş peşe kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya haberi de Türkiye Finans’tan geldi. Türkiye Finans, Babalar Günü kapsamında düzenlediği kampanya çerçevesinde 120 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Türkiye'de hane halkı büyüklüğü 2022'de 3,17 kişiye düştü!

TÜİK İstatistiklerle Aile 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye'de hane halkı büyüklüğünün 2022'de 3,17 kişiye düştüğünü söyledi.

Seçim sonrası Türkiye ekonomisini neler bekliyor? İşte banka banka seçim senaryoları! Dolar, faizler ne olacak?

Seçim sonrası Türkiye ekonomisi ve piyasalara ilişkin senaryolar havada uçuşuyor. Dünyaca ünlü dev bankalar ve finans kuruluşları, mayıs ayında yapılacak seçimlerin sonucuna göre para piyasaları ve makro ekonomiye ilişkin beklentilerini paylaşıyor.

Türkiye’nin ilk şubesiz, dijital bankası Hayat Finans faaliyet iznini aldı! Hayat Finans’ın ortakları kimler?

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyet iznini aldı. Türk bankacılık sektörünün ilk şubesiz dijital bankası olan Hayat Finans, katılım bankacılığı alanında banka müşterilerine masrafsız, hızlı, basit ve güvenilir hizmet sunmayı hedefliyor.

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı.

Türkiye ve Katar'da üst düzey toplantı! 2022 yılında rekor ticaret

Türk ve Kuveyt finans Kuveyt’te düzenlenen bir programda bir araya geldi. Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi olan Tuba Nur Sönmez, Türkiye ve Kuveyt'in 2022 senesinde 956 milyon dolarlık ticaret hacmine yükselerek tarihi bir rekora imza attığını ifade etti.

Türkiye Finans hakan uzun Haberi

Türkiye Finans hakan uzun

Türkiye Finans,  kira sertifikası halka arzı hakkında açıklama yaptı.  Açıklamada, Türkiye Finans, ihraç ettiği kira sertifikalarıyla katılım bankacılığı sektörünün ve Türkiye ekonomisinin büyümesine katkı sağlıyor.

Türkiye Finans’ın iştiraki TF Varlık Kiralama AŞ’nin, 200 milyon lira tutarlı kira sertifikası ihracı, 11-12-13 Kasım 2019 tarihinde, 94 gün vadeli olarak yurt içi piyasaya sunuldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye Finans Hazine Genel Müdür Yardımcısı Hakan Uzun, sene başından bu yana 7,9 milyar TL değerinde kira sertifikası ihraç ederek tasarruf sahiplerinin fonlarını değerlendirmelerine destek olduklarını söyledi. Uzun, "Her ay gerçekleştirdiğimiz kira sertifikası ihraçlarıyla yatırımcılarımızı fonluyor, katılım bankacılığı sektörünün yanı sıra Türkiye ekonomisini kalkındırıyoruz. Türkiye’de reel sektörün finansmanında kira sertifikası ihracını uygulayan ilk katılım bankası olarak önümüzdeki dönemde de katılım bankacılığı prensiplerine uygun olarak...