26 / 04 / 2024

türkiye finans koronavirüs

türkiye finans koronavirüs

Türkiye Finans, koronavirüs önlemleri kapsamında sağlık çalışanlarına destek paketi hazırladı. Pakette, sağlık çalışanlarının devam eden konut kredileri 6 ay ötelenecek...

Emeklilerin hesabına anında 15 bin TL yatıyor! Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL?

Emekli maaşlarına uygulanan Ocak zammının ardından özel bankalar müşteri kapmak amacıyla resmen yarışa başladı. Peki Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL? İşte o rakam...

Emekliler Ligi’nde Norveç birinci sıradayken Türkiye kaçıncı sırada?

Ülkemizdeki emekliler gelir bakımından dünyada sonuncu sırada yer alırken, yaşam kalitesi açısından da sadece Hindistan’ı geçebildi. Paylaşılan detaylara göre Türkiye ‘Emekliler Ligi’nde 2018 yılından bu yana sürekli olarak geriliyor.

Türkiye Finans yeni emekli paketini açıkladı, 15 bin TL müjdesini duyan inanamadı!

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken, Türkiye Finans da emekli vatandaşlar için yeni paketini açıkladı. İşte Türkiye Finans'ın emekli kampanyası ile ilgili detaylar...

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Emekli maaşlarının milli gelire oranında Türkiye sondan ikinci sırada!

2021'de emekli/yaşlı ve dul/yetim maaşlarının GSYH’den aldığı pay Türkiye’de yüzde 6,1 olarak gerçekleşti. Türkiye, sondan ikinci sıraya yerleşirken, AB ortalaması yüzde 13 şeklinde belirlendi. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir açıkladı: Türkiye'de faylar sürekli artacak, hiçbir zaman azalmayacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Türkiye'deki bilimsel çalışmaların yeni fayları ortaya çıkardığına dikkat çekti. Sözbilir, Türkiye'de fayların hiçbir zaman azalmayacağına, aksine sürekli artacağına vurgu yaptı.  

Türkiye Finans’tan gündeme bomba gibi düşecek haber! Müşteriler resmen sevinçten uçacak!

Türkiye Finans, gıda fiyatlarının sürekli artması nedeniyle alışveriş yapacak müşterilerine sevindirici bir haber vererek market harcamalarına yönelik bir kampanya hazırladığını paylaştı. Bu kapsamda, kampanya şartlarına uyan Happy Kart müşterilerinin tam 300 TL kazanacağı öğrenildi.

Türkiye Finans’tan ay sonuna kadar geri ödemesiz verilecek bu parayı mutlaka alın!

Bankalar, Babalar Günü nedeniyle peş peşe kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya haberi de Türkiye Finans’tan geldi. Türkiye Finans, Babalar Günü kapsamında düzenlediği kampanya çerçevesinde 120 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 2 milyon 452 bin 60 TL oldu! Mayıs'ta fiyatlar katlandı!

Endeksa’nın verilerine göre Türkiye'de Mayıs ayı itibarıyla konut satış fiyatlarında yıllık değer yükselişi yüzde 116 seviyesinde kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı.

Aynes Gıda'yı satın alan Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nden ilk açıklama geldi! Türkiye'nin ünlü süt markasıydı

Türkiye'de ünlü markalar arasında yer alan Aynes Gıda, TMSF aracılığıyla Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne satıldı. Devralma işleminin ardından ilk açıklamayı yapan ürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörde ciddi bir oyuncu olacaklarını söyledi.

Tavuktan kötü haber geldi! Türkiye'ye de sıçrarsa vay halimize, kırmızı alarm verildi

Türkiye'de en çok tüketilen besinlerin başında tavuk geliyor. Ekonomiye de büyük katkısı olan tavuk üreticiliğiyle ilgili korkutan bir haber geldi.

türkiye finans koronavirüs Haberi

türkiye finans koronavirüs

Türkiye Finans, salgının ekonomiye ve müşterilerine olan etkilerini azaltmak amacıyla 2 Nisan itibarıyla sağlık çalışanlarına özel kapsamlı bir destek paketi hazırladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; pakette, Türkiye Finans’ta devam eden konut, taşıt, ihtiyaç finansmanı ödemelerine ek bir kâr payı olmadan 6 ay öteleme imkânı, sağlık çalışanı olan kredi kartı müşterileri için 100 bin TL’ye kadar teminatlı, ücretsiz Yaşam Koruma Sigortası, E-ticaret sitelerinden yapacakları maksimum 400 TL tutarındaki alışverişin yüzde 50’sinin Türkiye Finans tarafından karşılanması, Türkiye’nin her yerinden 31 Mayıs 2020 tarihine kadar günde 1 kez ücretsiz market siparişi ve sipariş teslimi hakkı, İstanbul, İzmir ve Ankara’da olmak üzere, 31 Mayıs 2020’ye kadar ayda 4 kez ücretsiz dezenfekte edilmiş araçlarla özel transfer imkanı, mevcut kredi kartlarında 31 Aralık 2021...