19 / 04 / 2024

Türkiye Finans yeni şubesi

Türkiye Finans yeni şubesi

Türkiye Finans, 240. şubesini İstanbul Kapalıçarşı’da açtı. Türkiye Finans Kapalıçarşı Şubesi’nin açılış töreninde Fatih Belediye Başkan Yardımcısı İzzettin Öztosun ve İstanbul Altın Rafinerisi Başkanı Özcan Halaç'ta katıldı...

Emeklilerin hesabına anında 15 bin TL yatıyor! Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL?

Emekli maaşlarına uygulanan Ocak zammının ardından özel bankalar müşteri kapmak amacıyla resmen yarışa başladı. Peki Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL? İşte o rakam...

Türkiye Finans yeni emekli paketini açıkladı, 15 bin TL müjdesini duyan inanamadı!

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken, Türkiye Finans da emekli vatandaşlar için yeni paketini açıkladı. İşte Türkiye Finans'ın emekli kampanyası ile ilgili detaylar...

Türkiye Finans’tan gündeme bomba gibi düşecek haber! Müşteriler resmen sevinçten uçacak!

Türkiye Finans, gıda fiyatlarının sürekli artması nedeniyle alışveriş yapacak müşterilerine sevindirici bir haber vererek market harcamalarına yönelik bir kampanya hazırladığını paylaştı. Bu kapsamda, kampanya şartlarına uyan Happy Kart müşterilerinin tam 300 TL kazanacağı öğrenildi.

Türkiye Finans’tan ay sonuna kadar geri ödemesiz verilecek bu parayı mutlaka alın!

Bankalar, Babalar Günü nedeniyle peş peşe kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya haberi de Türkiye Finans’tan geldi. Türkiye Finans, Babalar Günü kapsamında düzenlediği kampanya çerçevesinde 120 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı.

Beyaz eşyada en yeni modeller Amazon Türkiye'de! 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Çevrimiçi alışveriş platformu Amazon'un Türkiye'de yeni ürünler öne çıktı. İlk sırada robot süpürgenin öne çıktı ürünlerin özellikleri ve fiyatları şöyle...

Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor?

Türkiye Finans Bank promosyon miktarı emekliler tarafından araştırılmaktadır. Peki Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar!

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!

Bankaların emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankası 7500 TL promosyona ek olarak toplam 2.500 TL daha verecek.

Coin yatırımı yapanlar dikkat! Türkiye kriptoda yeni döneme giriyor!

Cumhurbaşkanlığı'nda yapılan toplantının ardından yeni alınan kararlara göre, coin piyasasını elinde tutan şirketlere Türkiye'de şirket kurma şartı, sermaye zorunluluğu, güvenli saklama ve bireysel yatırımcıların vergilendirilmesi gündeme alındı.

Türkiye İMSAD Yeni Girişimciler İçin Erasmus Programı'nda aracı kurum oldu!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ‘Yeni Girişimciler İçin Erasmus’ programında aracı kurum olan Türkiye İMSAD, yurt dışında bilgi ve tecrübe kazanmak isteyen yeni girişimcilere destek olmak için düğmeye bastı.

Ukrayna'nın Türkiye’den yeni insansız hava araçları alma talepleri var!

Milli Savunma Bakanı Akar’ın Ukrayna’daki temasları sırasında iki ülke arasında savunma sanayiinde iş birliği konuları gündeme gelirken, Ukrayna’nın Türkiye’den yeni insansız hava araçları alma yönünde talepleri olduğu öğrenildi.

Türkiye Finans'tan konut finansmanı paketi!

Türkiye Finans, normalleşme dönemine girilmesiyle beraber İyi Kararlar Destek Paketi’ni hayata geçirdi.

Türkiye Finans'tan 0.74 faizle ilk üç ay ödemesiz konut kredisi fırsatı! 

Türkiye Finans, müşterilerine 0,74’ten başlayan kar payı oranları ile 120 aya varan vade seçenekleriyle konut kredisi sunuyor...

Türkiye Finans yeni şubesi Haberi

Türkiye Finans yeni şubesi



Türkiye Finans, 240. şubesini İstanbul Kapalıçarşı’da açtı. Türkiye Finans Kapalıçarşı Şubesi’nin açılış töreninde Fatih Belediye Başkan Yardımcısı İzzettin Öztosun ve İstanbul Altın Rafinerisi Başkanı Özcan Halaç; Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk ve banka üst yönetimiyle ile bir araya geldi. Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “Yeni şubemizi sosyal ve ekonomik bir merkez olan Kapalıçarşı’da açmaktan mutluluk duyuyoruz. Kapalıçarşı Şubemiz ile birlikte Türkiye genelindeki şube sayımız 240’a ulaştı. 2013 sonuna kadar şube sayımızı 250’ye çıkarmayı planlıyoruz” dedi.


Taraf...