28 / 03 / 2024

türkiye gazbeton üreticileri Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması

türkiye gazbeton üreticileri Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması

Türk İnşaat Sektörünün köklü ve saygın kurumlarından Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB), 25. Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında “Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması” düzenliyor.

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği açıkladı! Halk ucuz ete ulaşamıyor...

Et fiyatlarında yaşanan yükselişe karşı bir uyarı da üretici birliğinden yapıldı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, ithalatı sınırlı sayıdaki büyük işletmelerin yaptığını kaydederek iç piyasada et fiyatlarının düşmediğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, limon üreticileri için fiyat garantisi istiyor

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, limon üreticilerinin çeşitli sebeplerden dolayı mağdur olduğunu belirtti. Bayraktar çiftçilerin sıkıntıları aktardı. İşte ayrıntılar...

Subaru yeni aracı ile yollara çıktı! İşte Subaru Crosstrek e – boxer Türkiye fiyatı

Son çeyreğe girerken otomobil üreticileri hızla yeni ve göz alıcı modellerini tanıtmaya başladılar. Subaru, sektörün ilgi odağı olan e-Boxer motorlu Crosstrek modelini Türkiye'de satışa sunuldu. İşte bu otomobilin Türkiye fiyatı ve ayrıntıları...

Türkiye'nin ham çelik üretimi 14 ay sonra ilk kez arttı!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği’den ham çelik üretimine ilişkin açıklama geldi. Buna göre, Türkiye'nin ham çelik üretiminde 14 ay sonra ilk defa artış olduğu öğrenildi.

Mahindra Türkiye’de satışa sunuluyor! İşte fiyatı ve özellikleri

Boyutu ve teknik özellikleri ile popülerleşen Hindistan’ın en önemli otomobil markalarından biri olan Mahindra KUV100 NXT, Türkiye'de satışa sunulacak. Avrupa'nın ardından Asya otomobil üreticileri de Hindistan’ın en popülerlerinden olan Mahindra ile Türkiye pazarında yer edinmeye çalışacak.

TOGG etkisi! Türkiye'de elektrikli otomobil satışları yüzde 172 arttı!

Elektrikli otomobil satışları dünyada yüzde 70 artarken Türkiye'de bu oran yüzde 172 oldu. Peki Yerli otomobil Togg’un yollara çıkmasının ardından elektrikli otomobil satışlarında bir artış olur mu? Diğer otomobil üreticileri de rekabet edebilmek adına satış fiyatlarını TOGG’a göre belirler mi? İşte

Otomotiv pazarında Avrupa gözünü Türkiye’ye çevirdi! Türkiye İspanya’yı geride bırakıyor!

Avrupa’da gittikçe sertleşen emisyon kuralları, üreticileri elektrikli araç üretimine mecbur bıraktığı için gözler Türkiye’ye çevrildi. Citroen CEO’su Cobee, içten yanmalı motorda birinci pazarın Türkiye olacağını söyledi.

Türkiye buğday üretiminde geriliyor! Buğday fiyatları düştü mü? İşte borsa borsa 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye, dünyanın en büyük buğday üreticileri sıralamasında 12’nci sıraya düştü. Gübre maliyeti buğdaydan vazgeçiriyor, ekim alanı düşüyori buğday üretiminde de Türkiye sıralama olarak geriliyor. İşte ayrıntılar...

Citroen'den Türkiye'ye özel ucuz ve az yakan otomobil müjdesi

Türkiye'de aşırı artan otomobil fiyatları üreticileri daha ekonomik ve az yakan araç üretmeye sevk etti. Son dönemin popüler Fransız markası Citroen, Türkiye'ye özel olarak üretilecek bir otomobilin proje aşamasında olduğunu duyurdu.

Türkiye çimento sektörü, dünyada ilk sırada!   

Çimsa CEO’su Ülkü Özcan, çimento sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özcan, "Türkiye, dünyanın önde gelen çimento üreticileri arasında yer alıyor" dedi...

Türkiye, beton üretiminde dünyada 3. sırada!

KÜB Yönetim Kurulu Başkanı Emrah ERTİN, beton üretiminde tüm dünyada önemli bir paya sahip olan Türkiye’nin, beton katkılarında da EFCA (Avrupa Katkı Üreticileri Federasyonu) üyesi ülkelerin toplam üretiminin yüzde 40’ını tek başına gerçekleştirdiğini söyledi.

TGÜB'ten Taksim İlkyardım Hastanesi Yangını açıklaması!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 5 Nisan Perşembe günü İstanbul Gaziosmanpaşa’daki Taksim İlkyardım Hastanesi’nde meydana gelen yangın felaketine ilişkin basın açıklaması yaptı..

Türkiye’de dünyanın en düşük fiyatlı inşaat demiri satılıyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan, Türkiye'de dünyanın en düşük fiyatlı inşaat demirinin satıldığını dile getirdi.

türkiye gazbeton üreticileri Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması Haberi

türkiye gazbeton üreticileri Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 25. yılı kutlamaları çerçevesinde, ülkemizde fotoğraf sanatı ve sanatçılarına katkıda bulunmak ve yaşadığımız, çalıştığımız, her gün önünden geçtiğimiz ve belki de fark edemediğimiz, hayata renk katan yapılara dikkat çekmek amacı ile Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması’nıdüzenliyor.




Yapılarda fark yaratan malzeme gazbeton’un çatı kurumu Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) işbirliğinde gerçekleştirilecek yarışma, günlük hayatta fark edemediğimiz yapıları fotoğraf sanatçılarının gözünden yakalamamızı sağlayacak. Jürinin belirleyeceği fotoğraflar, 19 Kasım Perşembe günü İstanbul Deniz Müzesi'nde sergilenecek.




Kasım ayında Avrupa Gazbeton Birliği’nin (EAACA) toplantılarına İstanbul’da ev sahipliği yapacak olan TGÜB, toplantıların son gününde gerçekleştirilecek olan fotoğraf sergisinde, dereceye giren sanatçılara ödüllerini takdim edecek.




3 Kasım Salı gününe kadar katılımın sağlanabileceği fotoğraf yarışmasının jüri üyeliklerini;...