29 / 03 / 2024

Türkiye havalimanı bağlantı artışında avrupa birincisi

Türkiye havalimanı bağlantı artışında avrupa birincisi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ACI-Europe & SEO Airport Industry'nin raporuna göre, Türkiye havalimanı bağlantı artışında Avrupa birincisi oldu. İstanbul, Avrupa'nın en önemli uçuş merkezi (Hub) konumuna yükseldi" dedi...

Warren Buffet tarzı Türkiye'de niçin başarılı olmaz?

Amerikalı iş insanı Warren Edward Buffett, Berkshire Hathaway yatırım şirketinin CEO'su ve en büyük hissedarıdır. Küçük yaşta yatırım yapmaya başlayan Buffett'in tarzı Türkiye'de başarılı olur mu? İşte detaylar...

Toyota açıkladı, Yeni Toyota C-HR'ın Türkiye üretimine başlandı

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya’daki fabrikasında Türkiye’de üretilen ve ilk Şarj Edilebilir Hibrit (PHEV) otomobil olan yeni nesil Toyota C-HR’ın üretimine başlandığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü! Deprem sonrası EPGİS'ten açıklama geldi!

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen şiddetli depremler sonrasında Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından açıklama geldi. Afet bölgesindeki akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü…

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Global kripto para borsası KuCoin Türkiye’de faaliyete başladı

Kripto para sektörünün önde gelen borsalarından KuCoin, resmi olarak Türkiye faaliyetlerine başladı. Global kripto para borsası uzun süredir Türkiye’de aktif olarak hizmet sunuyordu.

Kripto para borsası KuCoin Türkiye’ye adım attı!

Kripto para piyasasının önde gelen borsalarından KuCoin, resmi olarak Türkiye faaliyetlerine başladı. Dünyanın 5. büyük spot işlem borsası olan KuCoin, 207 ülkeden 10 milyon kullanıcıya hizmet veriyor. 

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Türkiye’de şehirler sürdürülebilir dönüşüme hazır!

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, "AB olarak dünya çapında kentlerde yeni bir yaşam tarzını ve zihniyet değişikliğini destekliyoruz. Bu dönüşümün kentlerde başlaması gerekmektedir" dedi. Meyer-Landrut, yaşanabilir şehirler yaratmayı anlattı...

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tünel çalışması başladı!

İSG, Tuzla-Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda bulunan tünelde yapılan bakım çalışmalarıyla ilgili uyarılarda bulundu.

İstanbul Havalimanı Türkiye'nin 2023 hedeflerinin sembollerinden biri!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "İnşaat süresinden kapasitesine kadar gerçek anlamda dünya çapında bir şaheser olan bu havalimanımız, Türkiye'nin 2023 hedeflerinin sembollerinden biridir" dedi.

Türkiye havalimanı bağlantı artışında avrupa birincisi Haberi

Türkiye havalimanı bağlantı artışında avrupa birincisi

Türkiye 2004-2014 döneminde havalimanı bağlantı artışında Londra, Frankfurt ve Paris'i geride bıraktı.


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'nin havacılıkta dünyanın en önemli aktörleri arasında yer aldığını belirterek, "ACI-Europe & SEO Airport Industry'nin raporuna göre, Türkiye havalimanı bağlantı artışında Avrupa birincisi oldu. İstanbul, Avrupa'nın en önemli uçuş merkezi (Hub) konumuna yükseldi" diye konuştu.  


HEATROW'U GERİDE BIRAKTI 


Söz konusu rapora göre İstanbul böylece Londra Heatrow, Frankfurt, Paris Charles De Gaulle ve Amsterdam havalimanlarını geride bıraktı....