26 / 04 / 2024

türkiye haziran 2014 fuarları

türkiye haziran 2014 fuarları

Türkiye'de haziranda 22 fuar düzenlenecek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) internet sitesinde yayımladığı verilerden derlenilen bilgiye göre, bu ay takvime alınan 22 fuarın 13'ü İstanbul'da yapılacak.

Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,2'ye geriledi! Ocak 2014'ten bu yana en düşük oran!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de işsizlik oranı, Ağustos yaında bir önceki aya göre 0,2 puan azalış gösterdi ve yüzde 9,2'ye geriledi. Söz konusu bu oran, 2014 yılının Ocak ayından bu yana en düşük işsizlik oranı şeklinde kayıtlara geçti.

Güney Kore’den Türkiye’ye uzanan bir mühendislik harikası! Kia Ceed’in haziran ayı fiyatı açıklandı!

Güney Kore otomobil üreticisi Kia, Türkiye’de yoğun ilgi görürken, Türk vatandaşlarının da en çok tercih ettiği otomobil markaları arasında yer alıyor. Kia, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda tüm modellerinin haziran ayı fiyatını güncellediğini paylaştı.

Merkez Bankası açıkladı! Türkiye’nin dış borcu haziran ayında yüzde 10,9 arttı!

Merkez Bankası, Türkiye'nin kısa vadeli dış borç stoku haziran ayında %10,9 artarak 134,8 milyar dolara yükseldiğini açıkladı. İşte detaylar!

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı! 

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı. Şirket, hem yurt içi hem yurt dışı otellerine ilişkin açıklama yaptı. İşte Akfen GYO'nun o açıklaması...

Gram altın mı dolar mı yoksa euro mu? Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayında en çok kazandıranı açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayında hangi yatırım aracının reel getirisinin fazla olduğunu açıkladı.

Türkiye’de kayıtlı işsiz sayısı haziran ayında yıllık yüzde 20,9 arttı

Türkiye İş Kurumu’nun aylık istatistik bülteninine göre, İŞKUR 2022’nin ilk altı ayında yaklaşık 740 bin kişiyi işle buluştururken, aylık ve yıllık baza bakıldığında ise kayıtlı işsiz sayısında artış gözlendi. Haziran ayında kayıtlı işsiz sayısı yaklaşık 30 bin artış gösterdi.

Haziran 2022’de Türkiye'nin otomobil ihracatı yüzde kaç oldu? haziran ayı otomobil ihracatı ne kadar oldu?

Otomobil ihracatı haziran ayında ne kadardı? Türkiye’nin haziran 2022 yılında otomobil ihracatı kaç TL? işte merak edilen soruların yanıtları!

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Türkiye'de satışa çıktı! Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi

Citroen'in tasarım dilinde sürekli yenilikler yaptığı SUV modeli Citroen C5 Aircross önceki nesline nazaran tamamen değişmiş tasarımıyla Türkiye yollarına çıktı. Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi ve aracın teknik ve dikakte değer özellikleri haberimizde...

Citroen'in en ucuz otomobili Ami Türkiye'de satışa çıktı! İşte 11 Haziran fiyat listesi

Türkiye'de son dönemde artan otomobil fiyatları daha düşük fiyatlı araçlara olan ilgiyi artırdı. Citroen'in merakla beklenen yüzde yüz elektrikli ve iki kişilik aracı Ami Türkiye'de resmen satışa çıkarıldı. İşte Citroen Ami'nin 11 Haziran fiyat listesi...

Ford Focus Hibrit Türkiye yollarında! Akıllı ve sürdürülebilir şehirlerin aracı! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford Focus Hibrit Türkiye yollarında. Peki Yeni Ford Focus fiyatları kaç lira? Yeni Ford Focus Hibrit ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran’da!

Tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarının katılım sağlayacağı TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. 

Türkiye'nin haziran ayında yurt dışı varlıkları 227,3 milyar dolar oldu!

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ile yükümlülüklerinin farkı olarak tanımlanan net UYP, haziran ayında eksi 341,5 milyar dolar oldu.

türkiye haziran 2014 fuarları Haberi

türkiye haziran 2014 fuarları


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) internet sitesinde yayımladığı verilerden derlenilen bilgiye göre, bu ay takvime alınan 22 fuarın 13'ü İstanbul'da yapılacak.  


Fuar düzenlenecek diğer iller ise Antalya, Afyon, Edirne, Giresun, İzmir, Gaziantep, Muğla ve Malatya olarak sıralandı.


11-13 Haziran'da Türkel Fuarcılık tarafından İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek İstanbul Medikal Turizm Fuarı ile 12-14 Haziran'da Platform Uluslararası Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek "10. Uluslararası Kozmetik, Güzellik Kuaför Fuarı" dikkati çekiyor.  


TOBB verilerine göre, gelecek ayın fuar takvimi şöyle:  


Tarih Fuar Şehir Yer  

4-6 Haziran 1. İlaç Bileşenleri FuarıİstanbulLütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı  

4-7 Haziran 11. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarıİstanbulİstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy  

5-8 Haziran 27. Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarıİstanbulİstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy...