29 / 03 / 2024

Türkiye İMSAD Temmuz 2019 Sektör Rapor

Türkiye İMSAD Temmuz 2019 Sektör Rapor

Türkiye İMSAD Temmuz 2019 Sektör Raporu’nda; yılın ilk beş aylık döneminde yüzde 20,1 daralma ile yaklaşık beşte birlik üretim kaybının ortaya çıktığı, ihracattaki miktar artışının ise üretim kaybını telafi edemediği belirtildi...

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Türkiye İMSAD Sektör Raporu'nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) her ay hazırlanan Aylık Sektör Raporu’nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

Türkiye İMSAD ve üye derneklerden deprem konusunda kritik açıklama!

Türkiye İMSAD ve üye dernekler, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 23'üncü yıl dönümü sebebiyle deprem ilgili ortak bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Demir fiyatları dünyada rekor kırıyor Türkiye’de neler oluyor? 28 Temmuz 2022 güncel demir fiyatları

Demir fiyatları dünya sektöründeki fiyatlarıyla zirveye otururken, Türkiye’de demir fiyatları dünden bu güne azalış gösterdi. Peki 28 Temmuz 2022 demir fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Yatırımcılar nefesinizi tutun! Türkiye'de 21 Temmuz'da dolarda ilginç şeyler olacak

Yatırımcılar dikkat! Türkiye'de 21 Temmuz'da dolarda ilginç şeyler olacak Amerika'da enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler bu sefer de yurtiçi piyasalara çevrildi. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 21 Temmuz'da vereceği faiz kararı çok şey ifade edecek.

Türkiye’de peynir ekmek gibi satılan Fiat Egea’ya zam geldi! İşte Fiat Egea 4 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye’de en çok satılan markalardan Fiat’ın Egea modeli, temmuz ayına özel olarak yeniden revize edildi. İşte Fiat Egea modellerinin 4 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Türkiye İMSAD raporuna göre, inşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,7 arttı!

Türkiye İMSAD mayıs ayına ait verilerle beraber senenin ilk çeyreğini değerlendiren sektör raporunu açıkladı. Mayıs Ayı Sektör Raporu’na göre; enerji kesintilerinin etkisine rağmen 2022 senesinin ilk üç ayında üretim, geçen senenin ilk üç ayına göre yüzde 4.7 yükseldi. Talep tarafında ise büyüme yav

Türkiye İMSAD’dan 1-7 Mart Deprem Haftası açıklaması!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) '1-7 Mart Deprem Haftası'na ilişkin açıklama yaptı. 

Türkiye İMSAD Temmuz 2019 Sektör Rapor Haberi

Türkiye İMSAD Temmuz 2019 Sektör Rapor

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD)’nin, sektörün çatı kuruluşu olarak hazırladığı ‘Temmuz 2019 Sektör Raporu’nda şu tespitler yer aldı: Mevcut inşaat işleri seviyesi Ocak ayındaki sert düşüşün ardından artış eğilimine girerek Mayıs ayına kadar yükselmişti. Mevsimsellik ile mevcut işlerde artış yaşanmakla birlikte, Haziran ayında uzun bayram tatili ve siyasi beklentiler ile mevcut işlerde düşüş gerçekleşti. Temmuz ayında ise mevcut inşaat işleri seviyesi bir önceki aya göre 5,2 puan arttı. Böylece mevcut işlerde yılın en yüksek seviyesine ulaşıldı. Bununla birlikte mevcut inşaat işleri seviyesi, geçen yıllar ile karşılaştırıldığında yüzde 25’e yakın bir daralmayı gösteriyor. Mevcut işler seviyesindeki tatmin edici artışın, sektörde yaşanan talep ve finansman sorunlarının kalıcı olarak çözülmesi ile mümkün olacağı anlaşılıyor.

Yeni sipariş seviyesi daralmanın süreceğini işaret ediyor

İnşaat...