24 / 04 / 2024

türkiye imsan iyi uygulama örnekleri

türkiye imsan iyi uygulama örnekleri

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen Sürdürülebilirlik Paylaşım Günleri etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi. Türkiye İMSAD üyelerinin iyi uygulama örneklerini sunduğu etkinliğin üçüncüsünde “İş Sağlığı ve Güvenliği, Sürdürülebilirlik ve Sosyal Sorumluluk” projeleri ele alındı.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Dünyanın en iyi 100 kent listesi yayımlandı: Türkiye’den üç il var!

Londra merkezli Uluslararası pazar araştırma şirketi Euromonitor dünyanın en iyi 100 şehrini duyurdu. Söz konusu listede Türkiye'den de 3 şehir yer aldı...

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı! Türkiye’den de 19 şirket Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesinde!

 Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı. Listede Türkiye merkezli ve Türkiye’de faaliyet gösteren çok uluslu 19 organizasyonun da yer aldığı bildirildi.

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

The Times açıkladı: Türkiye'deki zenginler, Londra'dan konut alıyor!

The Times'ta yayınlanan habere göre, Türkiye'deki zenginler, Londra'dan konut satın alıyor. Haberde yer verilenlere göre, finansal istikrarsızlık birçok kişiyi Londra'nın en önemli emlak piyasasına yönlendiriyor. 

Almanya, Türkiye'den 5 bin işçi alacak; Maaşlar 40 bin euro ile 100 bin euro arasında değişiyor

Almanya, eğitmenler, yazılımcılar ve mühendisler gibi mesleklerde yaklaşık 2 milyon açık pozisyonla karşı karşıya. Bu nedenle, Türkiye'deki yetenek havuzuna başvurarak bu açığı kapatmaya çalışıyor. Almanya, yıl sonuna kadar 5 bin kişiyi ülkeye getirerek kritik görevlerde istihdam etmeyi planlıyor.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Al Jazeera, Türkiye’deki konut krizini yazdı: Konut almak artık bir hayal!

Dünya basını Türkiye’deki seçimleri yakından takip ederken bir taraftan da giderek ağırlaşan ekonomik kriz ile ilgili haberler yayınlıyor. Katar merkezli Al Jazeera televizyonu, Türkiye’de milyonlarca kişiyi etkileyen konut krizini yazdı, işte detaylar...

2022 yılı sonuçları açıklandı! Dünyanın 4. Türkiye'nin birincisi o seçildi! 

En prestijli natürel sızma zeytinyağı yarışmasına katılan ''Novavera'' bir başarıya imza atarak 4'üncü sırada seçildi. Nova Vera yamalak sarısı zeytinyağı kategorisinde ise 720 puan alarak Türkiye’nin ‘en iyi zeytinyağı’ da ''Novavera'' seçildi.

Bu mesleklerden birine sahipseniz hayatınız kurtuldu! Almanya aylık 40 bin lira maaşla Türkiye'den 400 bin işçi alacak!

Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar vatandaşları kara kara düşündürüyor. Hem iyi maaş alıp hem de yurt dışına çıkmak isteyenlerin beklediği haber Almanya’dan geldi. Aylık 40 bin lira maaşla Türkiye'den 400 bin işçi alınacak. İşte istenen meslekler…

Türkiye Petrolleri eleman alıyor! TPAO 93 işçi alımı yapacak! İşte Türkiye Petrolleri işçi alımına dair detaylar!

Türkiye Petrolleri eleman alımında bulunacağını duyurdu. TPAO 93 kişiyi istihdam edecek. İşte TPAO alımına dair detaylar!

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak Türkiye'deki faaliyet ve yatırımlarını artırmayı hedefliyor. Ülkemizde blok zincir ekosistemini daha iyi anlatabilmek için gayret ettiklerini bildiren Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor. İşte haberin devamı…

türkiye imsan iyi uygulama örnekleri Haberi

türkiye imsan iyi uygulama örnekleri

Türkiye İMSAD Sürdürülebilirlik Paylaşım Günleri’nde ‘İyi Uygulama Örnekleri’ Paylaşıldı



Türkiye inşaat malzemesi sanayinin sürdürülebilirliğini ilgilendiren çevre, enerji, enerji verimliliği, iklim değişikliği politikalarının oluşturulmasına katkı vermek ve inşaat sanayisinde bu konularda gerekli işbirliklerin kurulması, farkındalığın arttırılması amacıyla Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen Sürdürülebilirlik Paylaşım Günleri etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi. Türkiye İMSAD üyelerinin iyi uygulama örneklerini sunduğu etkinliğin üçüncüsünde “İş Sağlığı ve Güvenliği, Sürdürülebilirlik ve Sosyal Sorumluluk” projeleri ele alındı.


Türkiye İMSAD Sürdürülebilirlik Paylaşım Günleri’nin üçüncüsü 26 Eylül 2016 tarihinde Yapı Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Türkiye İMSAD Sürdürülebilirlik Komitesi Başkanı Cihan Karamık’ın hoş geldiniz konuşması ile başlayan etkinliğin moderatörlüğünü S360 Kurucu Ortağı, Genel Müdürü ve Türkiye İklim Değişikliği Liderler Grubu’nun kurucuları arasında yer alan Kerem Okumuş üstlendi. Paylaşım Günleri’nde Sika Yapı Kimyasalları Pazarlama ve Kurumsal İletişim...