25 / 04 / 2024

Türkiye Otelleri nasıl

Türkiye Otelleri nasıl

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner 'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Fitch, Türkiye'de bankacılık yatırımlarının artmasını bekliyor!

Fitch Ratings Küresel İslami Bankacılık Grubu Başkanı Bashar Al-Natoor, son dönemde Körfez ülkeleriyle yeniden güçlenen ilişkilerin Türkiye'de İslami finans alanındaki yatırımlara hız katmasının beklendiğini söyledi.

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Kahramanmaraş depremleri Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek? Depremin ekonomik faturası ne olacak?

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta yaşanan peş peşe depremlerin Türkiye ekonomisine etkisi en çok araştırılan konular arasında. Uzmanlar, bu konuda çok farklı tahminler ileri sürerken, ekonomik faturasının 1999 depremine kıyasla daha sınırlı olacağı öngörülüyor.

Deprem felaketleri Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek? Depremin ekonomik maliyeti ne kadar olacak?

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplara yol açan depremler ister istemez Türkiye ekonomisini de olumsuz etkileyecek. Yıkılan yerleşim yerlerinin yeniden imarı, üretim ve işgücü kaybı ekonomik açıdan da milyarlarca dolarlık zarara yol açacak.

Deprem felaketi Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek? İşte ekonomistlerden ilk tahminler...

Kahramanmaraş’ın Pazarçık ilçesinde dün meydana gerçekleşen ve toplam 10 şehrimizi etkileyen deprem felaketinin, Türkiye ekonomisine maliyetinin çok yüksek olacağı belirtiliyor.

İşte Tahıl koridoru’nda Türkiye’ye gelen yük miktarı

Türkiye’nin öncülüğünde yapılan ‘tahıl koridoru’ anlaşması kapsamında taşınan yük miktarı açıklanırken, Türkiye’ye gelen tahıl miktarı da belli oldu. Peki Ağustos ayından bu güne limanlarımıza ne kadar tahıl geldi?

AB Rus petrolüne tavan fiyatta anlaştı. Petrol fiyatları nasıl etkilenecek?

AB içinde süren tartışmalar sona erdi ve AB Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasında uzlaştı. Peki uygulama ne zaman başlayacak ve piyasalar nasıl etkilenecek?

Mutfak tüpünü nasıl ucuza alırsınız! Bugün son gün! İşte 30 Eylül 2022 İpragaz tüp fiyat listesi

Ev ekonomisinde üç kuruşun dahi arandığı şu günlerde zaruri ihtiyaçlar araında yer alan mutfak tüpündeki her indirim cebinize doğrudan yansıyor. Peki 12 kilogramlık mutfak tüpü 312,50 TL yerine 28,5 daha ucuza nasıl alınır! İşte yanıtı

Türkiye Otelleri nasıl Haberi

Türkiye Otelleri nasıl

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Vali Hakan Yusuf Güner'e nezaket ziyaretinde bulundu Türkiye Otelciler Federasyonu 4. Dönem 10. Yönetim Kurulu toplantısını yapmak üzere ilimize gelen Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner'e nezaket ziyaretinde bulundu. 



JEOTERMAL OTELCİLİK GELİŞİYOR 

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette konuşan Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Afyonkarahisar'da bulunmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ve bunun sebebinin de Türkiye çapında Afyonkarahisar'inen önemli termal merkezlerden biri olduğunu belirtti, Türkiye Otelciler Federasyonu olarak aylık olağan toplantılarını Türkiye'nin farklı farklı yerlerinde yaptıklannı hatırlatan ve bu sayede bölgeyi tanımak istediklerini, bununla beraber kendi bilgi ve tecrübelerini paylaşmak istediklerini belirtendik, Afyonkarahisar'm kendi nazarlanndaki yerinin farklı olduğunu, bu anlamda da bu...