23 / 04 / 2024

Türkiye pahalı otel projeleri

Türkiye pahalı otel projeleri

Geçen Temmuz’da Bodrum’da açılan Mandarin Oriental 18 bin Euro’ya kadar çıkan oda fiyatları ile Türkiye’nin kıyı şeridindeki en pahalı oteli oldu. Önümüzdeki dönemde St.Regist, Raffless gibi otellerin açılması ile lüks otel sayısı daha da artacak...

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Yine zirvedeyiz ama pahalılıkta! Dünyanın en pahalı konutları Türkiye'de! 

Dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sıraya yerleşti. Türkiye'yi İzlanda, Portekiz ve Macaristan takip etti.

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Doların yükselmesiyle Türkiye, iPhone 14'ün satıldığı en pahalı ülke oldu!

Doların ani yükselişi ve yaşanan döviz krizi, Apple'ı Türkiye'deki ürünlerine zam yapmak zorunda bıraktı. İki gün arayla gerçekleşen ikinci zam sonucunda en pahalı iPhone modeli olan iPhone 14, 68 bin TL'den 76 bin 500 TL'ye yükseldi.

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

UKON Başkanı, “Türkiye’de et pahalı” diyenlere veryansın etti!

Türkiye’de özellikle dar gelirli vatandaşın en fazla şikayet ettiği tüketim ürünlerinin başında gele net fiyatları artmaya devam ederken, Ulusal Kırmızı Et Konseyi’nden, “Eti bugün fiyatlarla pahalı bir ürün olarak nitelendirmek hiçbir şekilde söz konusu olamaz” açıklaması geldi.

Konut fiyatları cep yakıyor! İşte Türkiye'nin en pahalı mahalleleri

Son dönemlerde konutlarda artan fiyatlar nedeniyle ortalama bir metrekareye sahip olan evlerin fiyatları bile uçtu. Yapılan araştırmalar sonucunda Türkiye'nin en pahalı 10 mahallesi açıklandı. İşte Türkiye'nin en pahalı 10 semti...

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

Türkiye'deki ev kiraları pahalılık konusunda ilk sırada!

Türkiye’de bu sene pahalılık konusunda ulaşım, otomotiv, kira, akaryakıt, kıyafet, market ve ekmek fiyatları ilk sırada yer alıyor.

Türkiye'nin en pahalı ilçelerinde konut fiyatları ne oldu?

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hepsiemlak, Ekim 2021 Emlak Endeksi'ni açıkladı. Türkiye'nin satılık konutta ortalama metrekare fiyatı en pahalı ili 10 bin TL ile Muğla oldu.

Accor Grubu Türkiye’de 21 otel için harekete geçti!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde Accor Grubu'nun otel yatırımlarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Türkiye’de 21 otel için proje inceliyor görüşme yapıyoruz' başlıklı yazısı...

Türkiye'nin en pahalı kiralık evleri!

Türkiye'nin en pahalı kiralık evler listesi açıklandı. Listede ilk sırada Bodrum'daki lüks evler yer aldı. 

Türkiye pahalı otel projeleri Haberi

Türkiye pahalı otel projeleri

Son dönemde A plus segmente hizmet veren otel yatırımlarında önemli bir artış yaşanıyor. Geçen Temmuz’da Bodrum’da açılan Mandarin Oriental 18 bin Euro’ya kadar çıkan oda fiyatları ile Türkiye’nin kıyı şeridindeki en pahalı oteli oldu. Önümüzdeki dönemde St.Regist, Raffless gibi otellerin açılması ile lüks otel sayısı daha da artacak.


Dünyanın en çok turist çeken altıncı ülkesi Türkiye’nin, yeni jenerasyon otelleri, hizmet kalitesi ve çok çeşitli destinasyonları ile üst basamakları zorladığı bir gerçek. İngiltere ve Almanya gibi klasik pazarları geride bırakan ülkemizin potansiyeli ile ilk beşe girebilecek gücü olduğu biliniyor. Hedefte İtalya ve İspanya var.



Türkiye’nin yeni hedeflere ulaşabilmesi için yıllardır ucuz tatil ülkesi imajını düzeltmesi gerekiyor. Bu açıdan son 4-5 yılda ve özellikle bu yıl art arda açılan A Plus turiste hitap...