28 / 03 / 2024

Türkiye perakende pazarı

Türkiye perakende pazarı

Türkiye perakende pazarı Uzakdoğulu markaların radarına girdi. Japon Miniso ve Koreli Missha'nın ardından yine Koreli olan Mumuso da Türkiye pazarına adım attı. Kısa sürede dokuz mağazaya ulaşan marka, ilk etapta mağaza sayısını 50'ye çıkarmayı hedefliyor

2020 sonunda toplam AVM arzı 14 milyon metrekare olacak!

2017 yılı 4. çeyrek Gayrimenkul Haberleri Türkiye Gayrimenkul Sektörü Raporu'na göre 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor.

Türkiye'de AVM'ler 13.7 milyon metrekareye ulaşacak!

DTZ Türkiye 2015 yılı 2. çeyrek raporu yayınlandı. DTZ Türkiye 2015 raporunda Türkiye perakende pazarı araştırıldı.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Türkiye gayrimenkul fiyatları İngiltere konut pazarı ile yarışıyor!

Türkiye'deki konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı yurt dışına yöneltti. Yatırımcılar özellikle İngiltere'de konut pazarına büyük ilgi duymaya başladı.

SUV otomobil satışları yüzde 79,32 arttı! Türkiye'de satılan her 2 otomobilden 1'i SUV!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomobil pazarında bu senenin ilk altı aylık döneminde SUV gövde tipli otomobil satışları, 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 79,32 artış gösterirken, SUV'un satışlardan aldığı pay da yüzde 46'ya çıktı.

Dacia Spring Türkiye macerasına başlıyor: İddialı fiyatıyla Türkiye pazarında

Dacia'nın yüzde yüz elektrikli otomobili Spring, iddialı fiyatı ile Türkiye pazarında boy göstermeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Geleneksel perakende pazarı yüzde 70 oranında küçülecek!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, “Geleneksel perakende pazarı hızla daralacak. 3 yıl içerisinde Türkiye’de alışveriş merkezleri yüzde 10 seviyelerinde kategori değişimi yaşayacak” dedi.

Çinli otomobil markası Türkiye'ye giriş yaptı! İşte fiyatı

Türkiye otomobil pazarına Çin'den bir marka daha giriş yaptı. Çinli elektrikli otomobil üreticilerinden Leapmotor, T03 modelini Türkiye'de satışa çıkardı. İşte tüm detaylar...

Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

Tesla, yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yaparak adından söz ettirmeye başladı. Bu gelişmenin ardından, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da düzenlenecek bir çekilişle bir kişiye Tesla Model Y hediye edilecek.

Otomotiv pazarında Avrupa gözünü Türkiye’ye çevirdi! Türkiye İspanya’yı geride bırakıyor!

Avrupa’da gittikçe sertleşen emisyon kuralları, üreticileri elektrikli araç üretimine mecbur bıraktığı için gözler Türkiye’ye çevrildi. Citroen CEO’su Cobee, içten yanmalı motorda birinci pazarın Türkiye olacağını söyledi.

Resmi açıklama geldi! Tesla Türkiye pazarına giriyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Türkiye pazarına girmek istediğini belirterek bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Türkiye'de en çok satan araba markası belli oldu! Güçlü rakibine şans tanımadı

Türkiye otomobil pazarı baharın gelmesiyle hareketlense de geçen yılın aynı dönemine göre düşüş gösterdi. Pazarda artan rekabet en çok satan araba modelinde değişikliğe neden oldu. Sedan otomobil modelleri Renault ve Egea arasında kazanan Fransızlar oldu.

Banana Republic Türkiye pazarından çekiliyor!

Stiliyle her sezon bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, Türkiye pazarından çekiliyor.

Volvo Türkiye'de beş yeni otomobilini satışa sunacak!

Volvo'nun Türkiye otomobil pazarında satışa çıkaracağı 5 yeni nesil modeli belli oldu. Peki bu modeller neler ve özellikleri ne? Detaylar haberimizde...

Türkiye perakende pazarı Haberi

Türkiye perakende pazarı

Türkiye'de 830 milyar TL'lik büyüklüğe ulaşan perakende pazarı, Uzakdoğulu markaların radarına girdi. Japon Miniso ve Güney Koreli Missha'nın ardından yine Koreli olan Mumuso da Türkiye pazarına adım attı. Kısa sürede dokuz mağaza açan Mumuso, haziran ayına kadar 20 mağazaya ulaşmayı planlıyor, ilk etap yatırımı olarak ise 50 mağazaya çıkmayı hedefliyor.

TÜRKİYE'YE YAYILACAK

Ekonomist Dergisi'dnen Ayşegül Sakarya Pehlivan'ın haberine göre; Kişisel bakım ve kozmetik, banyo ve vücut bakımı, ev aksesuarları, mutfak aksesuarları, oyuncak, temizlik malzemeleri, mobil cihazlar gibi çok çeşitli yaşam tarzına yönelik ürünler bulunan bir moda markası olan Mumuso, Türkiye pazarındaki potansiyeli görünce hedef büyüttü, ilk etap yatırımı olarak 50 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Mumuso Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Canlıoğlu, "Türkiye genelinde alışveriş merkezlerinin içerisinde olmanın dışında cadde mağazacılığıyla da faaliyet...