28 / 03 / 2024

türkiye sahilleri emlak yatırımı

türkiye sahilleri emlak yatırımı

Bodrum'da 24-25 Mayıs tarihlerinde ABD 'li Ünlü Mimar Michael Sorkin'in de katılacağı INVESTATE'08 Türkiye Sahilleri Emlak Yatırım Buluşması" toplantısı gerçekleştirilecek.

Emlak vergisiyle ilgili çarpıcı açıklama! Türkiye'de emlak vergisi düşük!

Türkiye'de emlak vergisinin oldukça düşük olduğunu söyleyen Cryptographic Engineering Genel Yayın Yönetmeni Çetin Kaya Tunç, Kaliforniya'daki emlak vergisi ile kıyasladı. İşte detaylar...

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? Ev alacaklar dikkat! 

Dünyada en yüksek emlak balonu riskine sahip şehir belirlendi. Peki Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? İşte ayrıntılar...

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımları arttı mı?

Deep Knowledge Analytics-Henley Partners'in elbirliğiyle hazırlamış oldukları 'Yatırım Yoluyla Göç Emlak Endeksi' raporu açıklandı. 16 ülkeyi inceleyen rapora göre Türkiye genel sıralamada dördüncü oldu.

Emlak Katılım’dan Türkiye’nin ilk ortaklığa dayalı sukuk ihracı!

Emlak Katılım, 17-18 Mart 2021 tarihlerinde talep toplamasını yaptığı 455 gün vadeli ve yaklaşık 47 milyon lira tutarlı sukuk ihracıyla, Katılım Bankacılığına özel bir fon toplama yöntemi olan Özel Fon Hesabı Havuzu üzerinden Türkiye’nin ilk emek-sermaye ortaklığına dayalı sukuk ihracını yaptı.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğü 16.2 milyara ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Dünya emlak artışında ilk üç Türkiye’den!

Emlak piyasasında fiyat araştırması yapan  Knight Frank firmasının verilerine göre, küresel emlak artışında ilk üç şehir Türkiye'den çıktı. Yüzde 28.1 artışla İzmir birinci olurken, Ankara 26.4’le ikinci, İstanbul ise 20.2 oranıyla üçüncü sırada yer aldı.

Emlak Avcıları Türkiye programı geliyor!

TLC’nin ilgi gören programlarının başında gelen Emlak Avcıları programı Türkiye'ye geliyor...

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası detayları 2020!

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası detayları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası detayları 2020...

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası hangi illerde?

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz açıkladığı destek paketinden sonra Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasını başlattı.  Peki Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası hangi illerde?

Emlak Konut GYO'dan 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası!

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz açıkladığı destek paketinin ardından Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasını başlattı.  

Türkiye’nin ilk Online Emlak Akademisi kuruldu!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek 2012 Şubat ayında Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini düzenlemesinin ardından 8 yıl sonra 2020 Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademisi'ni kurdu.

türkiye sahilleri emlak yatırımı Haberi

türkiye sahilleri emlak yatırımı
IKON Events ve Akın Nalça Modular Spaces'in düzenlediği INVESTATE'08 Türkiye Sahilleri Emlak Yatırım toplantısında Türkiye sahillerine yatırım yapacak kişileri bir araya getirecek. Toplantı, yatırımcıları, alıcıları, yerel yöneticileri ve gayrimenkul ile turizm sektörünün gelişimine ilgi duyanları 24-25 Mayıs tarihlerinde Bodrum'da buluşturacak. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da davetli olduğu konferansta, katılımcılar, Bodrum ve bağlı yerleşimlerin belediye başkanları, konuyla ilgili akademisyenler ve bürokratlar bir arada olacak.
Konferans'ın konuk konuşmacısı New York Üniversitesi Kentsel Tasarım Bölümü Başkanı dünyaca ünlü mimar Michael Sorkin olacak. Sorkin İstanbul'da düzenlenen 22'nci Dünya Mimarlık Kongresi'nde İstanbul'un kentsel sorunlarının çözülmesi için İstanbul'un büyümesinin engellenmesi gerektiğini söylemişti.
INVESTATE'08 Türkiye Sahilleri Emlak Yatırım Buluşması, bu önemli konferansın yanı sıra yatırımcılara projelerini tanıtmak için çok özgün bir platform sağlayacak....