26 / 04 / 2024

türkiye turizm tanıtımı

türkiye turizm tanıtımı

Güney Afrika'nın "altın sponsorluğu'yla birlikte, Türkiye'nin ve ABD'nin Florida eyaletinin "gümüş sponsorluğunda gerçekleştirilen New York Times Turizm Fuarı, ilk gününde, dünyanın değişik bölgelerinden sektör temsilcilerini ağırladı.

TÜROFED Türk turizmi için tanıtım atağı başlattı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Almanya, Rusya ve Ukrayna'nın önemli şehirlerinde Türkiye'yi tanıtım atağı başlattı...

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vittorio Zagaıa tarafından kuruldu.

Şeffaf tasarımlı Nothing Ear (2) tanıtıldı! Türkiye’de satılacak mı?

Şeffaf tasarımıyla dikkat çeken yeni Ear, gelişmiş ANC ve fazlasını sunmasıyla dikkat çekiyor. Nothing Ear (2) özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki ürün Türkiye’de satılacak mı? İşte detaylar…

Tayvan motorsiklet markası KYMCO’dan Türkiye’ye yatırım hamlesi! "Avrupa için motor üretecekler"

Tayvan merkezli motosiklet devi KYMCO’NUN CEO’su İstanbul’da katıldığı lansmanda Türkiye’ye yatırım yapmayı düşündüklerini açıkladı. KYMCO markasının yeni çıkan CV3 modelinin tanıtıldığı lansmandan müjdeli haberler geldi.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Türkiye'ye yatırım yapan yabancı yatırımcıların yüzde 93'ü gayrimenkulü elinde tutuyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), yabancı yatırımcıların eğilim ve beklentilerini ölçümlemek için yeni bir saha araştırması yaptı. Çalışmada yabancıların uluslararası piyasalarda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye gayrimenkul piyasasına güvendiği belirlendi.

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

İpekyol, koronavirüs sebebiyle Türkiye'deki tüm mağazalarını kapattı!

İpekyol, koronavirüs sebebiyle 19 Mart'tan itibaren Türkiye'deki tüm mağazalarını kapatacağını duyurdu...

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyete başlıyor!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı’nın Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğin yayımlanması ile Ajans'ın fiilen çalışmaları başlamış oldu...

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini taşıdı!

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi bugün merkez nakli işlemini gerçekleştirdi. 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Rıdvanoğulları tarafından kurulan Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini Avcılar'a taşıdı. 

Joys Turizm İnşaat Taahhüt Tanıtım Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joys Turizm İnşaat Taahhüt Tanıtım Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Muhammet Çağrı Daral tarafından kuruldu.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Türkiye'ye yatırım yapanlar yarının kazananı olacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye İmaj Kampanyası'nın tanıtım toplantısında hedeflerinin 7 ülkede 500 milyon kişiye doğrudan ulaşmak olduğunu belirtti.

Marina Ankara için Konya'da tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina Ankara için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı.

türkiye turizm tanıtımı Haberi

türkiye turizm tanıtımı

Afrika, Asya, Avustralya/Güney Pasifik, Kanada, Karayipler, Avrupa, Latin Amerika, Meksika ve ABD bölümleri altında 500den fazla katılımcının yer aldığı fuarda Türkiye, önceki yıllarda olduğu gibi bu kez de fuarın girişinde stant açtı. Fuar, 24 Ocaktan itibaren 2 gün boyunca tüketicilere de açılacak. 


New York Türk Kültür ve Turizm Ofisinin önderliğindeki Türkiye standında Türk Hava Yolları, VVorld of Travel, Pacha Tours, Euphrates Tours Cappadocia, Travel Shop Turkey DBX Travel, Tura Turizm, Çukurova Development Agency ve Çannakale Savaşının 100. yılını öne çıkaran Çanakkale Valiliği kuruluş ve firmalarının masaları bulunuyor. Turizm sektörü temsilcileri ve seyahat uzmanlarının katıldığı fuarın ilk gününde, Türkiye standına gelen ziyaretçilere, simit, baklava, lokum ve cezerye ikram edildi. Fuarda, New York Times Seyahat Endüstrisi Konferansı, seyahat dünyasının profesyonellerine kapsamlı bir...